Bouwen, verkennen, racen: 2K en de LEGO Group kondigen LEGO 2K Drive aan, vanaf 19 mei 2023 beschikbaar

2K en de LEGO Group kondigen LEGO 2K Drive aan, de ultieme AAA driving adventure game, wereldwijd beschikbaar op 19 mei 2023. LEGO 2K Drive, ontwikkeld door Visual Concepts, evolueert de iconische LEGO-speelervaring met een enorme, open wereld waar spelers elk voertuig kunnen bouwen, overal kunnen rijden en een LEGO-racelegende kunnen worden.

LEGO 2K Drive wordt de eerste release in een samenwerking tussen 2K en de LEGO Group om AAA LEGO-games te ontwikkelen. AAA LEGO-games te ontwikkelen. Met 2K’s bewezen expertise in het creëren van hoogwaardige en boeiende interactieve entertainment eigenschappen en de ongekende culturele impact van de LEGO Group, zal de samenwerking de iconische LEGO-game-ervaring die fans kennen en liefhebben op spannende nieuwe manieren ontwikkelen.
Een team van wereldklasse bij Visual Concepts met veel ervaring in het genre brengt voor het eerst AAA-kwaliteit, diepgang in de gameplay en verbluffende beelden naar een LEGO-racegame. LEGO 2K Drive combineert de beste elementen van open-wereld rijden en snel competitief racen, en introduceert een gevarieerd voertuigaanpassingssysteem.

Daarnaast brengt een samenwerking met supercar- en hypercarbedrijf McLaren Automotive de McLaren Solus GT en McLaren F1 LM – net uitgebracht in een LEGO Speed Champions double-pack set om te vieren dat McLaren 60 jaar geleden werd opgericht door coureur en ingenieur Bruce McLaren – naar Bricklandia. De cover auto’s vatten perfect de spannende, high-octane ervaring samen die fans kunnen verwachten in LEGO 2K Drive.

De belangrijkste kenmerken van LEGO 2K Drive zijn:

  • Een verhaal in een uitgestrekte open wereld: Spelers reizen door meerdere unieke biome regio’s in Bricklandia, waarin ze het opnemen tegen een reeks charismatische rivalen in de hoop op een dag de begeerde felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen. In LEGO 2K Drive kiezen spelers hoe ze willen spelen, met een brede open wereld om te verkennen vol met races, minigames, uitdagingen, verzamelobjecten, dingen om te vernietigen, en bekende voertuigen uit LEGO-thema’s als City, Creator, Speed Champions en meer.
  • High-Octane LEGO Racing: Racen in LEGO 2K Drive is een razendsnelle ervaring. spelers strijden over een breed scala aan circuits terwijl ze gebruik maken van unieke power-ups die de positie van een speler in de race kunnen veranderen met een druk op de knop.
  • Unieke customization: LEGO 2K Drive introduceert een divers customization-systeem waarmee spelers hun eigen voertuigen kunnen bouwen in hun eigen stijl met meer dan 1000 unieke LEGO-stukjes beschikbaar in de loop van hun avontuur, inclusief een schat aan kleur ontwerpen, stickers, stickers, flairs en meer.
  • Speel alleen of samen: LEGO 2K Drive biedt robuuste co-op en spannende competitieve multiplayer om samen met anderen van te genieten. Speel met familie en vrienden via een lokaal, 2-persoons split-screen of match online met andere onverschrokken racers van hetzelfde niveau

“Videogames zijn al lang een belangrijke manier waarop onze fans de magie van het LEGO System-in-Play ervaren en 2K’s sterke staat van dienst in het leveren van kwalitatieve, innovatieve titels voor een breed publiek maakt hen de perfecte partner om de volgende iconische AAA LEGO-games te creëren,” aldus Remi Marcelli, hoofd van LEGO GAME. “Beginnend met LEGO 2K Drive, zijn we enthousiast voor fans om een frisse nieuwe kijk te ervaren die voortbouwt op de LEGO-humor en het plezier dat fans gewend zijn.”

“De LEGO Groep is een iconisch merk met tientallen jaren aan innovatieve consumentenervaringen, en we waren verheugd over de mogelijkheid om met hen samen te werken terwijl we het 2K-portfolio blijven uitbreiden naar een nieuw publiek wereldwijd. wereldwijd,” aldus David Ismailer, President en CEO van 2K. “LEGO 2K Drive is een ongelooflijke eerste stap in onze multi-titel verbintenis om nieuwe, baanbrekende LEGO-games te leveren.”

Er zullen drie edities van LEGO 2K Drive beschikbaar zijn:

  • De Standard Edition is verkrijgbaar voor € 59,99* op PlayStation®4 (PS4™), Xbox One, pc en Nintendo SwitchTM en € 69,99* op PlayStation®5 (PS5™) en Xbox Series X|S in zowel fysiek en digitaal.
  • De Awesome Edition is verkrijgbaar voor € 99,99* en bevat een nieuw voertuig, voertuigflair, en een LEGO-minifiguur in de game. Spelers ontvangen ook de Year 1 Drive Pass**, waarmee een gloednieuwe biome, naast vier afzonderlijke seizoenen Drive Pass-content na de lancering, met elk nieuwe voertuigen en thema’s.
  • De Awesome Rivals Edition is verkrijgbaar voor € 119,99* en bevat meerdere nieuwe voertuigen, een voertuig flair en in-game LEGO-minifiguren. Spelers ontvangen ook de Year 1 Drive Pass**, waarmee een geheel nieuwe biome wordt geïntroduceerd, naast vier afzonderlijke seizoenen van Drive Pass, elk met nieuwe voertuigen en thema’s.

LEGO 2K Drive Standard Edition zal wereldwijd beschikbaar zijn op 19 mei. voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo SwitchTM en pc via Steam en de Epic Games Store. LEGO 2K Drive Awesome Edition en Awesome Rivals Edition zijn digitaal beschikbaar vanaf 16 mei

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password