bouw je legacy in Bulwark: Falconeer chronicles verschijnt in maart 26 2024 Creëer steden, bouw allianties, sticht handelsroutes en geef vorm aan je verhaal in Bulwarks eerste cross-platform demo ooit.

Uitgever Wired Productions en de bekroonde, solo-ontwikkelaar Tomas Sala zijn verheugd te kunnen onthullen dat het langverwachte Bulwark: Falconeer Chronicles op 26 maart 2024 uitkomt op PC, Xbox Series One en X|S en PlayStation 4 en 5. Daarnaast is er vanaf 30 januari een multiplatformdemo voor dezelfde platforms beschikbaar, zodat consolespelers de game voor het eerst in actie kunnen zien!

In minder dan twee weken kunnen spelers hun eerste stap terug zetten in de Ursee en de wonderen ontdekken die in het verschiet liggen. Met de intuïtieve besturing kunnen ze forten bouwen die hun verbeelding te boven gaan. Terwijl ze zich vastklampen aan de rand van kliffen, vechten tegen woeste zeeën en gemene stormen, bouwen spelers rijken op te midden van de ruïnes van de oorlog.

Bulwark is gemaakt om eenvoudig te spelen en de kenmerkende minimalistische stijl betekent dat het bouwen van steden kan worden voltooid met de eenvoudigste klik op een knop terwijl spelers zich verbazen over de wonderen die ze kunnen ontwerpen. Maar kunnen ze hun creaties ook verdedigen? De Ursee leeft en zit vol facties die je kunt ontmoeten, bevrienden of bevechten, afhankelijk van je speelstijl. Werken ze aan een betere toekomst of storten ze de wereld weer in een conflict?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password