Bouw je eigen dorp op je smartphone of tablet met Asterix and Friends

Gegroet, nieuwe dorpeling! De bekende Asterix geeft jou de opdracht je eigen Gallisch dorp te bouwen en te vechten tegen Caesar met de mobiele versie van “Asterix and Friends”, vanaf vandaag verkrijgbaar op de App Store en Google Play store.

In “Asterix and Friends” moeten spelers hun eigen Gallisch dorp bouwen, op avontuur trekken en samen met vrienden het Romeinse leger terugdringen. Spelers moeten grappige en uitdagende opdrachten vervullen terwijl ze zich een weg banen doorheen Romeinse legioenen en kampen om uiteindelijk Egypte te bereiken samen met Asterix, Obelix, Dogmatix en andere (zowel klassieke als nieuwe) personages! De mobiele versie kent alle content uit de internetversie en ook cross-play tussen Facebook en mobile wordt ondersteund.

“We hebben hard aan de game zitten werken en de fantastische feedback die we hebben ontvangen van verschillende spelers heeft ons geholpen de game sterk te verbeteren. Het idee om de nieuwe crossplay feature toe te voegen kwam bijvoorbeeld van hen!  We hebben ook nog veel speciale events en nieuwe features voor de komende maanden gepland, dus dit is slechts het begin…“ aldus Massimo Caporale, Producer en Product Owner bij Bandai Namco.

“De laatste twee jaar is onze Asterix-game zo gegroeid dat we het als onze eigen kind zijn beginnen behandelen. Daarom zijn we ook extreem blij met Bandai Namco samen te werken en de mobiele versie voor alle Asterix-fans uit te brengen, inclusief een Facebook Cross-Play feature en veel meer,” aldus Harald Riegler, CEO van Sproing.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password