Bounty Hunters profiteren van diverse bonussen en beloningen in Red Dead Online

Pak eerloze onverlaten keihard aan als een bevoegde Bounty Hunter in Red Dead Online en profiteer tot en met 4 maart van hogere uitbetalingen, beloningen en andere bonussen.
2x RDO$, Gold en XP voor alle Bounty’s
Zorg deze maand voor gerechtigheid en krijg er ook nog eens dik voor betaald, want alle Bounty’s – Regular, Player, Infamous en Legendary – leveren 2x RDO$, Gold en XP op, of je ze nu dood of levend binnenbrengt. Haast je dus naar het dichtstbijzijnde Bounty Board om achter je volgende doelwit aan te gaan.
Vier Valentijnsdag

Liefde en romantiek liggen niet voor het oprapen in het Wilde Westen en zijn het waard om gevierd te worden. Speel Red Dead Online in de week van Valentijnsdag (13-19 februari) en ontvang drie Chocolate Bars, vijf Fire Arrows en de rode Patterned Bandana.

En als je de steenrijke Terrence O’Dowd helpt om zijn ontvoerde vrouw terug te krijgen door ergens tussen 13 en 19 februari Love and Honor tot een goede einde te brengen is de Outpour Emote van jou.

Kleren maken de man (of vrouw), en al helemaal als je iemand in katzwijm wilt doen vallen, dus sla je slag met tijdelijk terugkerende kledingstukken als het Chambliss Corset, de Hitched Skirt, het Hopeman Vest en de Griffith Chaps, allemaal verkrijgbaar tot en met 4 maart.

2x RDO$ en XP voor Free Roam Missions

Help Strangers een handje door deze maand Free Roam Missions te voltooien. Tot en met 4 maart strijk je er dubbele RDO$ en XP voor op.

2x RDO$ en XP voor Day of Reckoning en Manhunt
Sluit je aan bij andere Bounty Hunters door uitnodigingen aan te nemen en achter meerdere doelwitten aan te gaan in Manhunt of leg de meute die een stadje terroriseert aan banden in Day of Reckoning. Beide Bounty Hunter Free Roam Events leveren 2x RDO$ en XP op voor iedereen die uiterlijk 4 maart deelneemt.
En wie zich deze maand waagt aan Day of Reckoning of Manhunt mag ook nog eens een aanbieding van 40% korting op een Single Bandolier verwachten.
Bounty Hunter-beloningen
Spoor tot en met 4 maart onverlaten op en laat je daar rijkelijk voor belonen. Speel Red Dead Online tijdens dit event om de Minty Big Game en 3 Brookstone Bolas te ontvangen, zodat je doelwitten nog minder kans maken om te ontkomen. Je verplaatsen over de map wordt ook een fluitje van een cent, want alle Fast Travel-tarieven komen te vervallen.
Laat zien dat het jou menens is door de derde golf te bereiken van het speltype Call to Arms. Het levert je een aanbieding van 10 Gold Bars korting op de Prestigious Bounty Hunter License op. Maar ook de keerzijde van de morele medaille laat je niet met lege handen achter. Als je deze maand Low Honor bereikt, ontvang je de zwarte Woodland Gloves.

Bounty Hunters die deze maand elke week een Legendary Bounty weten te voltooien, ontvangen het volgende:

 • 6-12 februari: Een aanbod van 40% korting op de Fast Travel Post-upgrade voor je Campsite
 • 13-19 februari: Een roze paar Grayshott Pants
 • 20-26 februari: Een beloning voor de North Ridgewood Treasure Map
 • 27 februari – 4 maart: Een rood paar Darned Stockings
Je ontvangt alle aanbiedingen en beloningen binnen 72 uur na voltooiing.
2x RDO$ en XP in de Featured Series:

Schiet, hak en plunder je uit de penarie in de Featured Series van deze maand, hardcore versies van diverse speltypen die het uiterste vragen van je kunnen. Wie dapper genoeg is om zich hieraan te wagen, ontvangt tot en met 4 maart 2x RDO$ en XP:

 • 6-12 februari: Hardcore Gun Rush Teams
 • 13-19 februari: Hardcore Hostile Territory, Plunder en Shootout
 • 20-26 februari: Hardcore Plunder en Spoils of War Series
 • 27 februari – 4 maart: Hardcore Make it Count Throwing Knives, Plunder en Shootout

 

Gratis door de community geïnspireerde outfit

Redditor EinsamerWolf2000 ontwierp de door de community geïnspireerde outfit van deze maand voor Bounty Hunters die stad en land afstruinen in hun zoektocht naar slechteriken. Dit no-nonsense ensemble zorgt ervoor dat het criminelen met weinig ruggengraat dun door de broek loopt. Je kunt het tot en met 4 maart voor nop ophalen bij deelnemende kleermakers of opzoeken in de catalogus van Wheeler, Rawson & Co.:

Kortingen:

 • Bounty Hunter License – 5 Gold Bars korting
 • Prestigious Bounty Hunter Emotes – 40% korting
 • Bounty Hunter Outfits – 30% korting
 • Bounty Hunter Wagon en Wagon Tints – 30% korting
 • Reinforced Lasso – 30% korting
 • Pamfletten voor Split Point Cartridges, Poison Arrow en Poison Throwing Knife – 30% korting
 • Missouri Fox Trotter (paarden) – 30% korting
 • Bolas – 30% korting
 • Sniper Rifles, Throwing Weapons en Off-Hand Holsters – 40% korting
 • Dresses en Chaps – 40% korting
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password