Botany Manor brengt bloeiende puzzels naar Tokyo Games Show 2023

Wij kondigen aan dat Whitethorn Games – uitgever van toegankelijke, stress-arme spellen voor iedereen, zoals: Calico, Lake en Wytchwood – een samenwerking is aangegaan met Chorus Worldwide om het ontspannende bloemenpuzzelspel Botany Manor uit te geven in Japan. Chorus Worldwide toont deze week ook een demo van Botany Manor tijdens de Tokyo Games Show (TGS) 2023.

Chorus Worldwide is in 2014 opgericht om wereldwijde barrières voor indiegames te slechten. Chorus bestaat uit veteranen uit de industrie en zoekt innovatieve teams van over de hele wereld op.

TGS 2023 vindt plaats van 21 tot en met 24 september in de Makuhari Messe en tickethouders worden uitgenodigd om stand 09-E67 in de Indie Game Corner in hal 9 te bezoeken om de demo te bekijken – die voor het eerst in Japan wordt vertoond!

 

Over Botany Manor:

Het landgoed Botany Manor is de thuisbasis van de gepensioneerde plantkundige Arabella Greene. Na een lange carrière heeft ze een verzameling zeldzame, lang vergeten planten verzameld die wat onderzoek nodig hebben om ze weer tot leven te wekken. Kruip in de huid van Arabella en verken het prachtige historische landhuis en het terrein op zoek naar aanwijzingen in haar aantekeningen, boeken, posters en voorwerpen die overal verspreid liggen om de juiste omstandigheden te bepalen om de flora te laten floreren. Interactiegevoelige voorwerpen die je kunt draaien en omdraaien geven informatie die je helpt bij het oplossen van elke tuinpuzzel. Speel nieuwe zaden vrij, ontdek hoe je planten moet kweken en ontdek hun mysterieuze eigenschappen.

  • De belangrijkste kenmerken van Botany Manor zijn:
  • Verken het vredige terrein en de vele rustgevende kamers van het prachtig weergegeven, historisch accurate 19e-eeuwse landhuis.
  • Oppakken, omdraaien, draaien en roteren van de vele voorwerpen die op het landgoed te vinden zijn om de aanwijzingen bij elkaar te zoeken en elke op planten gebaseerde puzzel op te lossen.
  • Tijdens je ontdekkingstocht leer je meer over Arabella’s leven en carrière en de uitdagingen waarmee ze als vrouwelijke wetenschapper in de 19e eeuw werd geconfronteerd.
  • Word verliefd op de rustgevende soundtrack die perfect past bij de omgeving en de bloemen die je tot volle bloei brengt.
  • Botany Manor is verkrijgbaar voor pc via Steam, Nintendo Switch en voor Xbox One en Xbox Series S|X.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password