Borderlands 3 nieuw seizoensgebonden evenement en Level Cap-verhoging gedetailleerd besproken in ‘Community Love Letter’

We hopen dat je de liefde voelt, Vault Hunter, want wij alleszins wel! Gearbox en 2K deelden eerder vandaag een Community Love Letter waarin ze hun fans bedankten voor de voortdurende steun en een roadmap update onthulden met daarin een nieuw seizoensgebonden evenement, een verhoging van de level cap en een hoop quality-of-life verbeteringen die binnenkort naar Borderlands 3 komen. Deze brief werd ook uitvoerig besproken tijdens de aflevering van vandaag van The Borderlands Show, met insiderinzichten van Borderlands 3 Live Lead Graeme Timmins.

Het nieuwe seizoensgebonden evenement – dat gratis is voor alle spelers – is het perfecte tegengif voor alle Valentijns-ellende: Broken Hearts Day! Bepaalde smoorverliefde vijanden doorheen de Borderlands zullen binnenkort speciale harten rond hen hebben vliegen. Deze harten komen in verschillende vormen en als je erop schiet, krijg je unieke effecten, van het verbeteren van de schade die je groep kan aanrichten tot het tijdelijk veranderen van een vijand in een bondgenoot en zelfs het exploderen van je vijand tot een hoop loot. Hoe meer harten je breekt, hoe meer beloningen je vrijspeelt met een totaal van 5 te verdienen beloningen – waaronder speciale skins en Legendary wapens die uniek zijn aan dit evenement.

Broken Hearts Day kan worden in- en uitgeschakeld in het hoofdmenu van de game, zodat spelers zich op elk gewenst moment kunnen afmelden (of terug aanmelden) voor het evenement. Later deze maand gaat het evenement live op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc van zodra de februari patch is gelanceerd. Vanaf dan heb je exact één week om wat harten te breken voordat het seizoensgebonden evenement afloopt.

Bovenop dit evenement heeft Gearbox ook de eerste level cap-verhoging van Borderlands 3 aangekondigd! Tegelijkertijd met de start van Broken Hearts Day, zal het maximale Vault Hunter level van 50 naar 53 stijgen. Dit geeft je drie extra skill points om aan je skill trees toe te voegen, wat toelaat om je bestaande builds te verbeteren of zelfs te experimenteren met bijkomende vaardigheden. We zullen later meer info hebben over toekomstige level cap-verhogingen, en zijn van plan om alle level cap-verhogingen gratis toevoegingen van het spel te maken.

En dat is niet alles wat Gearbox en 2K vandaag hebben aangekondigd. De Community Love Letter bevatte ook extra details over elk van de aankomende verbeteringen:

  • True Vault Hunter Mode;
  • Cutscenes die kunnen worden overgeslagen;
  • Guardian Rank Toggling;
  • Event Toggling;
  • Fight for Your Life-verbeteringen;
  • Mayhem 2.0;
  • Twitch ECHOcast Extension-toevoegingen.

Het is een gigantische, uitgebreide kijk op de gratis updates die gepland staan voor Borderlands 3 in de komende maanden, dus check zeker voor alle details hier de volledige brief. En voor een kijkje op de tweede, betalende campagne-uitbreiding kan je het Gearbox Panel tijdens PAX East meevolgen op donderdag 27 februari om 20:30 (lokale tijd). Je krijgt er een eerste blik op de volgende add-on, alsook een toekomstige content roadmap voor Borderlands 3. Het panel zal live streamen op het Borderlands Twitch-kanaal.

De Community Love Letter diende ook als de fundering van de The Borderlands Show-aflevering van vandaag, met daarin een analyse van onze vaste gastheren Greg Miller en Fran Mirabella alsook expert-commentaar van Stream Team-lid en gastheer van The Bordercast, Mitsu. Onze gastheren kregen gezelschap van oud Gearbox-developer en Borderlands 3 Live Lead Graeme Timmins, die extra uitleg gaf bij de roadmap update van vandaag. Check hier de volledige aflevering.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password