Borderlands 3 is nu verkrijgbaar op Steam

Vault Hunter! Borderlands 3 is nu beschikbaar op Steam, waardoor nog meer pc-spelers de kans krijgen om te schieten en te plunderen in het exotische Borderlands-universum. Sterker nog, Borderlands 3 is tijdelijk beschikbaar tegen de volgende introductieprijzen op Steam*:
  • Standard Edition: €29.99
  • Deluxe Edition: €39.99
  • Super Deluxe Edition: €49.99
Spelers op Steam kunnen het Gold Weapons Skin Pack vanaf nu tot 1 april 2020 18:00 gratis downloaden door naar de Borderlands 3 DLC-productpagina op Steam te gaan en het pakket aan hun accounts toe te voegen**.

Vandaag markeert ook de lancering van PC Cross-Play tussen Steam en de Epic Games Launcher. Dankzij de nieuwe SHiFT-matchmakingfunctionaliteit kunnen pc-spelers van Borderlands 3 vrienden toevoegen aan hun vriendenlijsten, meedoen aan coöperatieve parties en online samen spelen, ongeacht welk pc-platform de speler gebruikt. Zoals vermeld tijdens PAX East, is Gearbox ook van plan om de komende weken extra PC Cross-Play-functies uit te rollen, zoals de mogelijkheid om wapens tussen pc-platforms uit te wisselen.

De Steam-versie van Borderlands 3 bevat alle updates en tot nu toe toegevoegde content, inclusief Takedown on the Maliwan Blacksite. Degenen die de Borderlands 3 Season Pass of Super Deluxe Edition kopen, hebben ook direct toegang tot de eerste betaalde campagne-uitbreiding, Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot.

Bovendien kunnen eigenaren van de Super Deluxe Edition en Season Pass-houders op alle platforms op 26 maart aan de slag met de tweede betaalde campagne-uitbreiding van Borderlands 3, dat een verrassend gevaarlijk verlovingsfeest belooft te worden in Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Deze inhoud is ook beschikbaar als individuele add-on voor het basisspel.

En natuurlijk kunnen alle spelers uitkijken naar toekomstige gratis contentupdates en evenementen zoals Mayhem Mode 2.0 en het seizoensevenement Revenge of the Cartels, die beide in april verschijnen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password