Borderlands 3 is nu verkrijgbaar op Google Stadia

2K kondigt samen met Gearbox Software aan dat Borderlands 3 nu verkrijgbaar is voor Google Stadia, waardoor fans de game op een geheel nieuwe manier kunnen ervaren. Stadia-gebruikers in alle 14 landen waar Google Stadia momenteel beschikbaar is, kunnen de game nu vinden in de digitale winkel van Stadia en direct beginnen met spelen zodra ze de game aangeschaft hebben, gezien de game niet gedownload hoeft te worden.

De Google Stadia-versie van Borderlands 3 kan gespeeld worden in 4K met de Google Chromecast Ultra en Stadia Controller. De game kan ook gespeeld worden op pc’s, laptops en een select aantal tablets en telefoons die verbonden zijn met Wi-Fi. Voor meer informatie kun je onze Stadia-pagina bezoeken.

Bij de lancering bevat Stadia een versie van Borderlands 3 die alle updates tot aan 24 oktober bevat. Features die begin 2020 naar de Stadia-versie van Borderlands 3 komen, zijn onder meer de endgame content zoals The Takedown at the Maliwan Blacksite en de Mayhem 4-moeilijkheidsgraad, op voorhand vastgestelde lootpools voor het verslaan van bazen en uitbreiding van de ruimte in je bank. De eerste Borderlands 3-uitbreiding, Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, komt ook begin 2020 naar Google Stadia.

Alle versies van Borderlands 3  zijn tijdelijk voor een aantrekkelijke instapprijs te koop.* De Borderlands 3 Standard Edition is verkrijgbaar voor €38,99 en bevat de game.* De Borderlands 3 Deluxe Edition is verkrijgbaar voor €51,99 en bevat de game en daarnaast de volgende digitale bonussen: Retro Cosmetic Pack, Neon Cosmetic Pack, Gearbox Cosmetic Pack, Toy Box Weapon Pack, en XP & Loot Drop Boost Mods.*

Daarnaast is de Borderlands 3 Super Deluxe Edition verkrijgbaar voor € 76,99 en bevat deze editie alle digitale bonuscontent van de Deluxe Edition, naast de Borderlands 3 Season Pass, welke vier uitbreidingen bevat met daarin nieuwe verhalen, missies en uitdagingen, samen met de the Butt Stallion weapon skin, een sierraad voor je wapen en een grenade mod.* Deze aantrekkelijke prijzen zijn tot 7 januari beschikbaar.

Door de combinatie van de actie van een opwindende first-person-shooter, en de rijke lootelementen die je doorgaans alleen in RPG’s vindt, breidt Borderlands 3 de serie uit en verbetert het de meerdere pijlers waardoor de franchise zo succesvol is bij zowel pers als consumenten. Tegelijkertijd worden er wel nieuwe, revolutionaire features toegevoegd aan de game die bijdragen aan de belangrijkste pijlers van de franchise.

Met de beste schietactie, customization die dieper gaat dan ooit, oneerbiedige humor, memorabele personage en intuïtieve, innovatieve co-op multiplayer, bereikt Borderlands 3 na bijna 5 jaar ontwikkeltijd het toppunt en herstelt de game zichzelf tot de leider binnen het genre.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password