Borderlands 3 Bounty of Blood DLC en nieuwe Takedown onthuld bij The Borderlands Show

Hey Vault Hunters! Mocht je het gemist hebben, de aflevering van The Borderlands Show van gisteren bevatte voor het eerst twee belangrijke content updates die binnenkort naar Borderlands 3 komen. Ten eerste komt Takedown at the Guardian Breach – een nieuwe endgame update die is ontworpen om het uiterste te vragen van je vaardigheden en uitrusting – als gratis update uit voor Borderlands 3 op 4 juni. Vervolgens, een paar weken later op 25 juni, begin je aan een wild nieuw avontuur in Bounty of Blood: A Fistful of Redemption, de derde betaalde add-on voor Borderlands 3.

Net als Takedown op de Maliwan Blacksite, zal deze nieuwe Takedown een extreme uitdaging zijn die zich aanpast aan het aantal spelers in je party, maar bedoeld is om een volledige party met vier ervaren spelers een flinke uitdaging te bieden. Samen ga je op een verkenningsmissie naar de planeet Minos Prime om de bron van een mysterieus Guardian-signaal te lokaliseren. Bij aankomst word je belegerd door een sekte van Guardian-schurken die de Minos Prime onherroepelijk hebben getransformeerd.

Naast nieuwe vijanden, platformonderdelen met aangepaste zwaartekracht en puzzels, moet je zowel een mini-baas als de uiteindelijke baas zien te verslaan. Als je het overleeft, word je beloond met een groot aantal nieuwe items, waaronder gethematiseerde wapens, uitrusting en cosmetische items voor je verzameling. Bekijk de aflevering van vandaag om de reacties van onze hosts op Takedown at the Guardian Breach te horen.

Daarnaast onthulde Matt Cox, creative director bij Gearbox Software, de derde campagne-add-on van Borderlands 3, genaamd Bounty of Blood: A Fistful of Redemption. Net als bij de vorige twee add-ons – Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot en Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock – heeft Bounty of Blood een geheel nieuwe setting. Tijdens het spelen van deze DLC zul je kennis maken met een geheel nieuwe cast van personages, terwijl een mysterieuze commentator commentaar geeft op je avontuur.

Je reist naar de woeste woestijnplaneet Gehenna om een premie op te eisen voor The Devil Riders, een bende bandieten die het stadje Vestige terroriseren. Onderweg kom je nieuwe gezichten tegen zoals Rose, een krijger die bedreven is met zowel pistool als katana, en Juno, een ruige vechter met een dubieus verleden. Je acties hebben een directe impact op Vestige en zijn bewoners, terwijl je de stad helpt opbouwen door middel van verhaalmissies en Crew Challenges.

Bounty of Blood heeft ook verschillende gameplay-toevoegingen, zoals de aanpasbare JetBeast-hoverbike waarmee je snel door de open vlakten kunt reizen en die kan worden uitgerust met artillerie zoals dubbele machinegeweren en mortier wapens. Je vindt er ook vier gloednieuwe interactieve objecten die je helpen bij je gevechten en verkenning. De Traitorweed kan vijanden bijvoorbeeld tijdelijk in bondgenoten veranderen wanneer ze worden neergeschoten, terwijl de Breezebloom je Vault Hunter naar grote hoogten zal brengen, zodat je anders onbereikbare gebieden kunt bereiken. En natuurlijk is er een hoop nieuwe loot om te verzamelen, waaronder wapens met een westers thema.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password