Borderlands 3 add-on Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock is nu verkrijgbaar

Het verlovingsfeest waarmee de aanstaande vereniging van Sir Alistair en Wainwright Jakobs gevierd wordt, is nu in volle gang op de gloednieuwe ijsplaneet Xylourgos! De tweede campaign add-on van Borderlands 3, genaamd Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock, is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc.

Guns, Love, and Tentacles is de tweede in een serie van vier campaign add-ons die naar de Super Deluxe Edition en de Season Pass van Borderlands 3 komen. Als je in het bezit bent van alleen Borderlands 3 kun je de add-on ook apart aanschaffen.

Als een geëerde gast op dit Lovecraft-achtige verlovingsfeest zul jij moeten terugvechten tegen de krachten van buitenaards kwaad, wanneer Wainwright en Hammerlock hun ‘happily ever after’ willen. Gelukkig word je gesteund door de meest bad-ass wedding planner in het heelal: Gaige, een voormalige Vault Hunter die onlosmakelijk verbonden is met haar BFF robot Deathtrap. En dat is nog niet alles:

  • Ontdek meerdere gebieden op de volledig nieuwe planeet Xylourgos
  • Voltooi nieuwe, spannende verhalen en side-missions
  • Confronteer nieuwe vijanden waaronder alien beasts, verschrikkelijk gemuteerde occultisten en een bende van koud-bloedige bandieten
  • Voeg nieuwe Legendary Weapons, Class Mods en andere uitrusting toe aan je arsenaal
  • Verzamel nieuwe Vault Hunter Heads en Skins, Vehicle Skins en interactieve Room Decorations
Om Xylourgos te kunnen bereiken met een bestaande Vault Hunter, moet je via Sanctuary III het ruimteschip binnengaan die je hebt ontgrendeld toen je Episode 5 van de main story campaign van Borderlands 3 hebt voltooid. Wanneer je er klaar voor bent om naar Xylourgos af te reizen, zoek je de uitnodiging – aangegeven met een geel uitroepteken – in Hammerlock’s studeerkamer.

Als alternatief kun je een nieuwe Vault Hunter creëren en de openingsscènes van de Borderlands 3 story omzeilen, zodat je direct naar Xylourgos kunt vertrekken. Wanneer je een campaign add-on geïnstalleerd hebt en je wil die content met een nieuwe Vault Hunter spelen, selecteer dan Play in het hoofdmenu, gevolgd door New Game. Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen welke verhaallijn je in wilt duiken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password