Boomer Shooter Supplice lanceert vandaag

Supplice, de stijlvolle throwback shooter gemaakt door leden van de DOOM modding community van uitgever HYPERSTRANGE en ontwikkelaar Mekworx, lock and loads vandaag op Windows PC via Steam Early Access.
Dankzij de vooruitgang van Phoebus Technology Conglomeration (PTC) is de mensheid eindelijk een Type II beschaving op de Kardashev Schaal geworden na het oogsten van plasmamateriaal van de zon. De samenleving hoeft zich niet langer zorgen te maken over klimaatverandering, vervuiling of eindige grondstoffen, maar richt zich in plaats daarvan op overbevolking. PTC innoveert opnieuw door een nieuwe vorm van ruimtereizen uit te vinden, de Flux Gate, om meer werelden te vinden voor mensen om te bewonen, maar het plan om voorbij de Melkweg te komen mislukt…

Vecht onbevreesd door Methuselah, een exokolonie die wordt overspoeld door angstaanjagende buitenaardse wezens, in razendsnelle schietpartijen met ouderwetse flair. Navigeer door het eerste hoofdstuk van Supplice, bestaande uit vijf stijlvolle, gepolijste levels op verlaten ruimtestations, verlaten mijnschachten en dodelijke laboratoria vol sleutelkaarten om te verzamelen en geheimen om te ontdekken. Puzzel de gebeurtenissen in elke verlaten zone op een krachtig geïnspireerde originele 90’s synthwave soundtrack van de componist achter de muziek van Sigil en Prodeus. Leer hoe je deze gruwelen naar elders kunt sturen, of hoe je elke eldritch horror kunt uitroeien.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password