Boiling Point: Road to Hell is nu beschikbaar op PC

Het wachten heeft lang genoeg geduurd; iedereen heeft zijn limiet. Boiling Point: Road to Hell is nu terug op PC via Steam en GOG. Uitgevers Ziggurat Interactive hebben de pionier van de open-wereld shooter uit 2005 naar het moderne publiek gebracht met een lanceringskorting van 10%.

Speel als Saul Myers, een lid van het Franse Vreemdelingenlegioen, en begeef je in de levende wereld van Realia om Sauls dochter Lisa te redden. Dompel jezelf onder in een wirwar van politieke corruptie en een ontluikende burgeroorlog in een omgeving waar het gewicht van je beslissingen je aan het verkeerde eind van een ton kan brengen of je de bondgenoten kan opleveren die je nodig hebt om te slagen.
Boiling Point: Road to Hell werd oorspronkelijk uitgegeven door Atari en uitgebracht in 2005. Het maakte deel uit van een golf van open shooter-titels, waaronder Far Cry, S.T.A.L.K.E.R en Saints Row. In deze PC re-release kun je genieten van een ongefilterde verhalende ervaring, meer geweervuur en explosies dan je met een gloeiende rode loop kunt schudden en aanzienlijke verbeteringen aan de stabiliteit van de game door de huidige ontwikkelaar Big Boat om dit de definitieve Boiling Point-ervaring te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password