Boiling point: Road to Hell, de klassieke open-wereld FPS, verschijnt 14 november op PC

De weg naar de hel wordt in dit geval bewandeld door Saul Myers, een lid van het Franse Vreemdelingenlegioen wiens dochter Lisa wordt vermist terwijl ze als journalist werkt in het fictieve Zuid-Amerikaanse land Realia. Saul boekt zonder aarzelen een vlucht naar Realia en begint aan een gedurfde en ongelooflijk gevaarlijke missie om zijn dochter te vinden. Het kluwen van politieke corruptie en een burgeroorlog dreigt Saul dieper te storten dan hij aankan, maar er is maar één ding belangrijk: Lisa vinden.

Boiling point: Road to Hell werd oorspronkelijk uitgegeven door Atari en uitgebracht in 2005. Het maakte deel uit van een golf van role-playing shooter-titels, waaronder Far Cry, S.T.A.L.K.E.R en Saints Row. In deze PC re-release kun je genieten van een ongefilterde verhalende ervaring, meer geweervuur en explosies dan je met een gloeiende rode loop kunt schudden en grote verbeteringen aan de stabiliteit van de game door de huidige ontwikkelaar Big Boat om dit de definitieve Boiling Point-ervaring te maken. Verder beschikt de game over EFIGS-taalondersteuning, met Engelse voice acting en Franse, Duitse, Italiaanse en Spaanse (ES) ondertiteling.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password