Boer Zoekt Prijs – Wie wordt de beste esporter tijdens FarmCon 2019?

GIANTS Software verwelkomt spelers en fans naar de esports booth op FarmCon 2019 met de start van het inaugurele seizoen van de Farming Simulator League. FarmCon is hét op modding en community gerichte Farming Simulator event van het jaar. De 2019-editie wordt groter en beter dan ooit in het CLAAS Technoparc in Harsewinkel, Duitsland op 27 en 28 juli.

Met dit eerste toernooi zal de Farming Simulator League meer dan €11,000 in prijzengeld aanbieden voor succesvolle teams, waar community-spelers het opnemen tegen officiële door fabrikanten gesponsorde squads. Deze handiger tutorialvideo’s leren je alles wat je moet weten over het tournooi-systeem en regels van de Farming Simulator League.
Het event zal live Engelstalig worden uitgezonden via de GIANTS en Focus Home Interactive kanalen.
FarmCon 2019 gaat een geweldig evenement worden voor de Farming Simulator Community, met de DSL en andere grote verrassingen op weg. Kijk mee op 27 en 29 juli!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password