Blue Mage-job vanaf vandaag in Final Fantasy XIV – Trailer

Vandaag, een week na de release van Patch 4.5, introduceert FINAL FANTASY XIV Online met de release van de Blue Mage-job een nieuwe en unieke manier om de wereld van Hydaelyn te ervaren. Deze eerste limited job in FINAL FANTASY XIV Online is beschikbaar voor alle spelers met een level 50 Disciple of War of Magic-class/job die de hoofdscenario-missie “The Ultimate Weapon” voor A Realm Reborn hebben voltooid.

De veelgevraagde Blue Mage leert nieuwe acties door tijdens gevechten met monsters hun vaardigheden te kopiëren. De Blue Mage heeft in eerste instantie een maximum level van 50 en kan bij release 49 unieke monstervaardigheden leren – zowel de level cap als het aantal te leren vaardigheden zal door toekomstige updates toenemen.


Als Blue Mage kun je vele monstervaardigheden leren
Spelers kunnen zich ook uitdagen met een Blue Mage-exclusieve taak, getiteld The Masked Carnivale. Deze spannende nieuwe solo-uitdaging plaatst spelers in 25 stages tegenover diverse tegenstanders die ze kunnen verslaan om wekelijkse beloningen te verdienen. Spelers krijgen toegang tot The Masked Carnivale wanneer ze level 50 hebben bereikt met de Blue Mage.


Neem het op tegen tal van uitdagende vijanden in The Masked Carnivale

Het slot van de Stormblood-verhaallijn arriveert eind maart met Patch 4.56, waarmee de weg wordt geplaveid voor het Shadowbringers™ expansion pack dat begin zomer 2019 verschijnt. Daarnaast zijn regelmatige updates gepland voor de Patch 4.5-serie, met extra functies en content voor alle spelers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password