Bloodroots verschijnt deze maand op Nintendo Switch, PS4 en PC.

Bloodroots komt op 28 februari uit op PlayStation 4, Switch en PC. Op PC is de game exclusief via de Epic Games Store beschikbaar. Het spel kost 15,99 euro, maar reserveer je hem op EGS, dan ontvang je tien procent korting. De indiegame Bloodroots had eigenlijk in 2019 al moeten verschijnen, maar werd uitgesteld naar dit jaar.

In deze snelle actiegame kruip je in de huid van Mr. Wolf. Hij mag in deze game hopenvijanden opruimen. In plaats van een vaste set wapens gebruikt hij daar allerlei objecten uit de omgeving mee. Van zwaarden en bijlen tot een ladder en een vishengel! Bekijk in de onderstaande trailer hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password