Blood Bowl: Death Zone nu verkrijgbaar

Blood Bowl: Death Zone is een razendsnelle mix van voetbal en geweld, gebaseerd op het cult-bordspel van Games Workshop. Twee tegenstanders nemen elk de leiding over een team van vier spelers om tegen elkaar te strijden in realtime-wedstrijden die vijf minuten duren.

Alle rassen uit de Old World zijn speelbaar in de game: Orcs, Dwarfs, High Elves, Chaos, Undead, Lizardmen en zelfs Humans. In tegenstelling tot gebruikelijke sporten behelst Blood Bowl: Death Zone meer dan het rennen met en overspelen van de bal, het is namelijk ook toegestaan om tegenstanders in het gezicht te stompen of met allerlei explosieve spreuken te bestoken.

Tijdens de elf maanden durende Early Access-fase heeft Cyanide de feedback van de community gebruikt om de game te updaten en verbeteren, waarbij onder andere nieuwe teams, nieuwe skills, een single player-campaign en vele ingrijpende gameplay-verbeteringen werden toegevoegd.

Om de officiële release van de game te vieren is hij tijdelijk met 50% korting te koop.


Blood Bowl: Death Zone biedt:

  • 14 teams met de populairste rassen in het Blood Bowl-universum
  • 14 Star Players, elk met hun eigen stijl, krachten en zwaktes
  • 20+ unieke player skills
  • Singleplayer met 6 leagues om te ontgrendelen en voltooien
  • Multiplayer league en opzichzelfstaande wedstrijden
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password