Blood Bowl 3 verschijnt op 23 februari 2023

Fans van sport, fantasy en turn-based tactiek kunnen alvast warmlopen voor bloederige wedstrijden in Blood Bowl 3! De spectaculaire turn-based strategy game in het Warhammer-universum verschijnt op 23 februari 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.
In de fantasiewereld van Warhammer wordt een diplomatieke aanpak meestal aan de kant geschoven voor een wat brutere manier om conflicten op te lossen. En die regel gaat ook op voor Blood Bowl, al worden de conflicten daarbij uitgevochten in een stadion, met een bal, en meestal wat minder slachtoffers. Onder het toeziend oog van de god Nuffle, strijden twee teams tegen elkaar op een American Football-achtig veld om meer touchdowns dan de tegenstander te scoren.

In Blood Bowl 3 neem je de rol aan van een coach, die een team moet samenstellen uit één van de Blood Bowl-facties, waaronder mensen, dwergen, elfen en andere wezens uit de wereld van Warhammer. Voordat je spelers het veld betreden kun je ze managen en upgraden, vervolgens bestuur je je team tijdens turn-based-matches door elke speler commando’s te geven: pak de bal, dek een tegenstander, en natuurlijk, deel wat klappen, stompen en beuken uit… Want het scoren van touchdowns gaat een stuk makkelijker als je tegenstanders zijn gevloerd.

Blood Bowl 3 is gebaseerd op de nieuwste editie van het legendarische bordspel en biedt een fantastische virtuele ervaring die een welkome aanvulling levert op het fysieke spel. Deze editie levert een hele reeks nieuwe features, inclusief passing-statistieken, diverse speelvelden met elk hun eigen regels, coaches, diverse cheerleaders en geliefde sterspelers.

En, uiteraard, is ieders favoriete duo Jim en Bob terug voor hun kenmerkende commentaar voor elke actie op het veld, of het nu een tactische actie of brute tackle betreft.
Bij de lancering biedt de game 12 facties, waarvan 4 voor het eerst speelbaar zijn in een Blood Bowl-videogame. Elke factie heeft zijn eigen kenmerken en verwante content. De game biedt solo-modes en multiplayer-modes en meer aanpassingsopties dan ooit. Volg onze social media-kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password