Blood Bowl 3: gesloten beta gepland voor begin 2021

NACON en Cyanide kondigen aan dat een gesloten beta voor Blood Bowl 3 wordt gelanceerd in het begin van 2021. Tegelijk met deze aankondiging maakt Games Workshop bekend dat spelers die de nieuwe editie van het bordspel pre-orderen toegang krijgen tot de Blood Bowl 3-beta.

Behalve het pre-orderen van het bordspel zijn er andere manieren om toegang te krijgen tot de gesloten beta van Blood Bowl 3, deze worden later onthuld, samen met meer details over de verschijningsdatums en game-content.

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en spectaculairder dan ooit om zowel fans van het universum als competitieve spelers blij te maken. Bij de lancering bevat de game 12 rassen, elk met hun eigen arena en cheerleadersteam, een campaign, multiplayer-modes en de meeste aanpassingsopties ooit in een Blood Bowl-game.

De game komt in 2021 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password