Bloeiend begin voor Ikonei Island als game op 21 maart verschijnt op PlayStation en Xbox

Uitgever Jetpack Collective en Snowcastle Games kondigen met trots aan dat hun gezellige co-op avontuur Ikonei Island: An Earthlock Adventure op 21 maart uitkomt op PlayStation en Xbox. De game is de facto een 1.5-versie van Ikonei Island, dankzij de gratis Blooming Beginnings-update die op dezelfde dag verschijnt op pc.

Snowcastle heeft Ikonei Island sinds de release op pc bijgewerkt naar aanleiding van feedback van spelers en is blij dat het nu een radicalere vernieuwing van de ervaring kan bieden met Blooming Beginnings, nu de game op PlayStation en Xbox verschijnt. De update biedt een sterk verbeterde instap, inclusief een gloednieuwe opening van de game in een nieuw gebied van de kaart, een nieuwe UI, een herwerkt systeem om het boeren makkelijker te maken, veranderingen om het makkelijker te maken om metgezellen tevreden te houden, een nieuwe vijand genaamd de Vipeagon, de introductie van puzzels en nog veel meer.

Paasevenement: Coco-Cloudberry Craze!

Ikonei Island krijgt regelmatig seizoensupdates en met Pasen in het verschiet kunnen spelers zich verheugen op ons vierde seizoensevent “Coco-Cloudberry Craze”, dat op 28 maart van start gaat, op tijd voor Pasen/Sakura Seizoen. Coco-Cloudberry Craze voegt een gloednieuwe zoektocht toe. De Pebblefluff is aangekomen op Ikonei. Help hem alle chocolade-eieren te vinden die op het eiland zijn verstopt en haal de nieuwe Coco-Cloudberry’s bij Sariel om je eigen heerlijke paastraktaties te maken. Samen met de nieuwe Coco-Cloudberry Blossom plant, voegt de update een heleboel draagbare en plaatsbare items toe, van heerlijke tuinbroeken en picknickmanden tot schitterende boeketten en mooie polkadot shirts. Bovendien kunnen Steam-spelers die de eerdere seizoenscontent hebben gemist nu de extra voorwerpen aanschaffen via onze nieuwe DLC-bundels.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password