Bloederige en brute Side-Slasher Slave Zero X onthult nieuwe gameplaytrailer in de Indie Horror Showcase

Slijp je messen, want vandaag heeft uitgever Ziggurat Interactive tijdens The Indie Horror Showcase een gloednieuwe trailer getoond voor de aankomende woeste hack-and-slash-titel Slave Zero™ X! Slave Zero X belooft een bloederige tijd te worden en de voorliefde voor geweld, wreedheid en pure brutaliteit is te zien in de nieuwe video.

In Slave Zero X kruipen spelers in de huid van hoofdpersoon Shou, een lid van een ondergrondse verzetsgroep genaamd The Guardians. Shou zweert wraak en fuseert met een gestolen Slave Unit Prototype. Hij neemt de wapens op en strijdt tegen de gewelddadige krachten van de tirannieke SovKhan, de meedogenloze dictator die Megacity S1-9 regeert met vuisten van ijzer en vlees. De weg naar de door hem gewenste wraak is echter niet recht – de SovKhan heeft een bloeddorstig leger onder zijn bevel, klaar om iedereen die in opstand komt met een knip van zijn vingers neer te halen. Spelers vechten door deze biopunk dystopie en snijden iedereen die in de weg staat in stukken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password