Blizzard Entertainment werkt samen met Mila Kunis voor het World of Warcraft Charity Pet Pack ter ondersteuning van BlueCheck Ukraine

Blizzard Entertainment en de MMORPG World of Warcraft zijn er trots op samen te werken met de in Oekraïne geboren actrice en producer Mila Kunis en BlueCheck Ukraine aan een limited-time charity pet program.

BlueCheck Ukraine, mede opgericht door acteur en activist Liev Schreiber in 2022, identificeert, controleert en versnelt dringende financiële steun aan Oekraïense ngo’s en hulpinitiatieven die levensreddend en ander cruciaal humanitair werk verrichten in de frontlinies van de Russische oorlog tegen Oekraïne.  Zij hebben de nabijheid, lokale kennis en toegang om mensen in wanhopige nood te helpen.  Maar ze hebben hulp nodig.

Ter ondersteuning van hun inspanningen is Blizzard Entertainment verheugd om samen te werken met Mila Kunis aan het World of Warcraft Pet Pack for Ukraine. Van 25 juli tot 29 augustus kunnen spelers inloggen bij World of Warcraft of naar de Battle.net-winkel gaan om het exclusieve Pet Pack for Ukraine te kopen voor € 20. Alle opbrengsten* gaan naar de financiering van het werk van BlueCheck voor de ondersteuning van oorlogsslachtoffers.

Het Pet Pack for Ukraine bevat twee huisdieren in de kleuren van de Oekraïense vlag:

  • Sunny – een golden retriever huisdier voor World of Warcraft-personages
  • Flurky – een murloc-huisdier met een zonnebloem (de nationale bloem van Oekraïne) voor World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic personages

Tijdens de looptijd van het Pet Pack for Ukraine-programma kunnen spelers er ook voor kiezen om een bedrag naar keuze te doneren aan BlueCheck Ukraine bij het afrekenen via Battle.net terwijl ze een digitale World of Warcraft-aankoop doen: dit is een optionele donatie voor spelers die dit initiatief willen steunen zonder het Pet Pack for Ukraine aan te schaffen.

Een actief abonnement is vereist om World of Warcraft te spelen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password