Blijf op de hoogte van de aankondigingen van Bethesda tijdens de Tokyo Game Show

Tijdens de Tokyo Game Show van dit jaar heeft Bethesda Softworks aankondigingen gedaan voor de populaire titels The Elder Scrolls Online en Fallout 76. Bekijk hieronder de details rondom de aankondigingen van elke game.

The Elder Scrolls Online | ESO arriveert dit najaar op consoles in Japan, volledig gelokaliseerd
ZeniMax Online Studios is verheugd te kunnen melden dat The Elder Scrolls Online op 15 november 2023 in Japan wordt gelanceerd op Xbox- en PlayStation-consoles, met volledige lokalisatie in het Japans. Tijdens het segment belichtte ESO Creative Director Rich Lambert ook de nieuwe content die onlangs is uitgebracht in het Necrom hoofdstuk, dat consolespelers in november lokaal kunnen spelen.

Fallout 76 | Lanceringsdatum Atlantic City + PTS-onthulling
Jonathan Rush, Lead Art Director van Fallout 76, onthulde dat Fallout 76: Atlantic City een tweedelige contentupdate zal zijn, Boardwalk Paradise en America’s Playground, waarbij Boardwalk Paradise op 5 december op alle platforms wordt gelanceerd. Atlantic City: Boardwalk Paradise zal nieuwe locaties bevatten die nog nooit eerder zijn gezien in de wereld van Fallout, waaronder een casino waar spelers hun geluk kunnen testen, facties, wezens, een expeditie met twee missies en beloningen. Spelers die niet kunnen wachten om hun geluk te beproeven en willen helpen de komende content te testen, kunnen op 3 oktober via Steam naar de Boardwalk Paradise PTS springen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password