Bleeding Edge is nu beschikbaar met Xbox Game Pass en op Xbox One, Windows 10 en Steam

Bleeding Edge is vanaf nu wereldwijd beschikbaar met Xbox Game Pass en op Xbox One, Windows 10 en Steam! Ninja Theory, de studio achter DmC: Devil May Cry en Hellblade: Senua’s Sacrifice lanceert met Bleeding Edge, een snelle en hectische 4v4-brawler waarin mechanisch verbeterde vechters garant staan voor totale chaos!

Als een Xbox Play Anywhere-titel is Bleeding Edge volledig cross-play en cross-save tussen zowel Xbox One als Windows 10 en ook met Steam – dit betekent dat als je de game tijdens de closed bèta hebt gespeeld, al je voortgang is opgeslagen voor lancering.

Als je een actief Xbox Game Pass-lid bent, kun je Bleeding Edge spelen als onderdeel van je bestaande Xbox Game Pass-lidmaatschap! Als je vanaf vandaag tot 31 maart speelt, ontgrendel je het exclusieve Punk Pack met drie vechtersskins, Rioter’s hoverboard, een in-game stickerpakket en drie vechtersemoties.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password