Bleak Sword DX brengt betoverende gevechten op dioramagrootte naar PC & Switch in 2023

In de zoektocht van Devolver Digital om je pendelen te levelen brengt byte-sized ontwikkelaar more8bit later dit jaar hun meeslepende lofi battler Bleak Sword DX naar Nintendo Switch en PC (inclusief Steam Deck!). Nieuwsgierige schurken kunnen de kinetische nieuwe demo bekijken tijdens Steam Next Fest vanaf 6 februari.

Puur, spannend en heerlijk wreed, Bleak Sword DX is een dark fantasy actiegame die krijgers uitdaagt zich een weg te vechten door compacte, vervloekte diorama slagvelden. Bleak Sword DX, nieuw bijgewerkt voor PC en Switch, breidt de veelgeprezen Apple Arcade-versie uit met een elegante besturing, drie nieuwe spelmodi en meerdere verbeteringen op het gebied van gameplay en graphics.

In twaalf spannende en zeer sfeervolle hoofdstukken moeten helden de vloek van het legendarische Bleak Sword opheffen door allerlei gruwelijke wezens in een beklemmende wereld neer te slaan met krachtige wapens en magie.

Deze opvallende ervaring is gescoord door de bekroonde componist Jim Guthrie en het geluid wordt verzorgd door de beroemde ontwerper Joonas Turner.

brutale nieuwe spelmodi

  • DX bevat alle originele Bleak Sword-hoofdstukken plus de drie DLC-hoofdstukken, compleet met nieuwe level- en vijandlay-outs.
  • Randomizer gooit spelers in een geremixte versie van het originele spel, waarin het niet gegarandeerd is dat ze op volgorde levelen of het tegen de eindbazen opnemen.
  • Boss Rush daagt spelers uit om het tegen alle 12 eindbazen op te nemen, met slechts één gezondheidsbalk!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password