BLAST en Ubisoft onthullen Rainbow Six locaties voor seizoen 2024 en 2025 met Canada, de Verenigde Staten en Frankrijk als gastheren voor toekomstige evenementen

BLAST en Ubisoft hebben evenementenlocaties onthuld in de aanloop naar het komende BLAST Rainbow Six esports seizoen 2024 – met Canada en de Verenigde Staten die het Verenigd Koninkrijk vergezellen in het hosten van evenementen voor het nieuwe seizoen.

Na een gedenkwaardige Six Invitational 2024 in Sao Paulo, met een recordaantal ticketverkopen en commerciële partnerships voor een Rainbow Six esports evenement, hebben BLAST en Ubisoft de pijplijn voor evenementen in de aanloop naar Seizoen 2024 en de locatie voor de Six Invitational 2026 onthuld.

Seizoen 2024 wordt een historisch seizoen voor de Rainbow Six esports community met het Verenigd Koninkrijk als gastheer voor de eerste Major in mei en de Verenigde Staten als gastheer voor de eerste Six Invitational begin 2025.

Seizoen 2024

BLAST Rainbow Six Major Manchester, Verenigd Koninkrijk (16-26 mei)
BLAST Rainbow Six Major Montreal, Canada (TBC)
Six Invitational 2025 in de Verenigde Staten (TBC)

Seizoen 2025

Six Invitational 2026 in Frankrijk (TBC)

Na de vernieuwde formatwijzigingen in december 2022 zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in het BLAST Rainbow Six ecosysteem format en kwalificatieproces voor het komende seizoen. Deze veranderingen werden in januari aangekondigd en omvatten een vernieuwd Six Invitational puntensysteem en kwalificatieproces naast de herintroductie van Last Chance Qualifiers.

Het vernieuwde puntensysteem en kwalificatieproces van de Six Invitational legt meer nadruk op de prestaties van teams in Majors. Voor Seizoen 2024 brengen we ook de Six Invitational Last Chance Qualifiers terug, waarbij vier kwalificatietoernooien zullen plaatsvinden in december 2024 en januari 2025 tijdens het tussenseizoen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. Seizoen 2024 staat voor de deur met Stage 1 wedstrijden die beginnen in de week van 11 maart.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password