Blair Witch voor PlayStation 4 en Xbox One ligt vanaf 31 januari in de winkel

Bloober Team S.A en Koch Media onthullen vandaag  de releasedatum voor de fysieke consoleversie van de  horrorgame Blair Witch. De fysieke versie van deze game verschijnt op 31 januari 2020 voor PlayStation 4 en Xbox One.

Blair Witch is een first-person, verhaalgedreven psychologische horrorgame, gebaseerd op de achtergronden van de Blair Witch-film.

Het is 1996. Een jongetje verdwijnt in het Black Hills Forest nabij Burkittsville, Maryland. Als Ellis, een voormalige politieagent met een problematisch verleden, ga je mee op zoek. Maar wat begint als een gewoon onderzoek verandert al snel in een eindeloze nachtmerrie, waarin je wordt geconfronteerd met je angsten en de Blair Witch, een mysterieuze kracht die door het bos spookt…

EEN VERHAAL OVER EEN MENSELIJKE AFDALING IN DE DUISTERNIS
Een origineel verhaal van de creatieve geesten achter het hooggeprezen Layers of Fear, geïnspireerd door de achtergronden van de Blair Witch-film. Ervaar uit eerste hand de impact die angst op je geest kan hebben.

VIND JE WEG DOOR EEN VERVLOEKT WOUD
Vind je weg door een vervloekt woud dat tijd en ruimte vervormt.

JA, JE KUNT DE HOND AAIEN
Je hoeft niet alleen het bos in: je wordt vergezeld door je trouwe viervoeter, Bullet. Je kunt je hond belonen met snoepjes of hem straffen als hij te ver bij je vandaan zwerft. Onthoud wel dat de manier waarop je hem behandelt van invloed is op je verhaal.

JOUW GEESTELIJKE GEZONDHEID TEGENOVER HAAR VLOEK
Trotseer de terreur van de Blair Witch en de aanslagen op de geestelijke gezondheid van een man die door zijn verleden wordt achtervolgd.

DURF JIJ JE ANGSTEN ONDER OGEN TE KOMEN?
Naarmate je dieper in de bossen verdwijnt, leer je steeds beter hoe je reageert op gevaar en je onder druk gedraagt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password