‘Black Myth: Wukong’ is RTX ON, bekijk de nieuwe exclusieve gameplaytrailer

Vandaag heeft Black Myth: Wukong een nieuwe acht minuten durende trailer gekregen waarin gamers de meeslepende en fantastische Chinese mythologie wereld kunnen ervaren met ray tracing en NVIDIA DLSS in de aankomende actie RPG van Game Science, allemaal aangedreven door GeForce RTX-technologie.

Black Myth: Wukong is gebaseerd op de bekende Monkey King mythologie, en de 16e eeuwse Journey To The West roman. Met uitstuekende visuals en spannede actie hebben de debuut trailer en gameplay video tientallen miljoenen views gehaald.

Game Science heeft aangekondigd dat ze nog een stap verder gaan met de visuele kwaliteit door te upgraden naar Unreal Engine 5 en NVIDIA DLSS toe te voegen voor verbeterde prestaties en beeldkwaliteit.

Black Myth: Wukong met ray tracing en DLSS voor de allereerste keer
Black Myth: Wukong zit vol met NVIDIA-technologie, waaronder NVIDIA DLSS en ray tracing, allemaal vastgelegd in deze nieuwe gameplayvideo.

Tijdens de reis door de wereld van Black Myth: Wukong krijg je een voorproefje van de gameplay, het verhaal, de prachtige visuals en de cutscenes van de action-RPG. Ervaar de gevechten tegen eindbazen, laat je verblinden door visuele effecten en ontdek de intrigerende personages van Journey To The West.

Black Myth: Wukong is een van onze meest geanticipeerde games en onze game developer support organisatie werkt ijverig samen met Game Science gedurende de ontwikkeling om ervoor te zorgen dat GeForce RTX-gebruikers de ultieme ervaring ontvangen.
RTX ON!
AI-technologieën en ray tracing zorgen voor een revolutie in de manier waarop we spelen en creëren en in de voorhoede van deze game-veranderende beweging staat NVIDIA RTX, het snelste en meest geavanceerde platform voor bleeding-edge applicaties en games. Gamers met systemen die worden aangedreven door GeForce RTX en zijn geoptimaliseerd met de nieuwste Game Ready Driver zijn verzekerd van de snelste prestaties, de soepelste gameplay en de meest natuurgetrouwe ray-traced effecten.

AI is een van de heetste trends in de tech-wereld en een onmiskenbaar voordeel voor DLSS. NVIDIA DLSS is de enige AI-gedreven super-resolutie technologie, en dat voordeel vertaalt zich in prestatieverbeteringen van games tot wel 2X. Het is ook de enige beschikbare schalingstechnologie die de kracht van een deep learning neural netwerk benut om ervoor te zorgen dat de beeldkwaliteit vergelijkbaar is met de native resolutie. Het schalen van beelden zonder de kracht van AI-gebaseerde temporele schalingstechnieken introduceert storende artefacten zoals bewegingsartefacten, glinsterende patronen en gedempte, wazige texturen.

Ray tracing is een methode voor grafische rendering waarbij het fysieke gedrag van licht wordt gesimuleerd. De gespecialiseerde RT-kernen in GeForce RTX GPU’s werden nog decennia lang beschouwd als ver verwijderd van de realiteit, maar maakten real-time ray tracing mogelijk, en sindsdien is NVIDIA pionier op dit gebied gebleven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password