Black Hawk stijgt op in War Thunder

Gaijin Entertainment kondigt de release aan van de Kings of Battle update voor de online militaire actiegame War Thunder. Er zijn tal van nieuwe legendarische voertuigen voor iedereen, zoals de Amerikaanse helikopter MH-60L Black Hawk, experimentele Sovjet rakettank “Objekt 775”, Chinese JH-7A jachtbommenwerper, maar ook moderne zelfrijdende houwitsers van de NAVO en China (de nieuwe ‘koningen van de strijd!’) en tientallen andere soorten echte militaire hardware.

War Thunder krijgt de MH-60L DAP-variant van de beroemde Black Hawk, ontworpen voor speciale operaties (zoals in Somalië in 1993). Het is een aanvalsversie van de helikopter, uitgerust met Hellfire, AGR-20A en AGR-20B geleide antitankraketten, Stinger luchtdoelraketten en Hydra ongeleide raketten. Hoewel de Black Hawk een vrij grote helikopter is, wordt hij geholpen door verdedigingssystemen zoals moderne RWR-, hitteonderdrukkings- en IRCM-systemen en vuurpijlen en chaff!
De Sovjet Object 775 tank is een van de ontwerpen voor een geleide raket tank die daadwerkelijk werd gebouwd en getest. De tank lijkt plat en dat is hij ook: met een breedte zoals andere Sovjet MBT’s heeft hij een zeer laag profiel, wat de overlevingskansen op het slagveld enorm ten goede komt. De bovenste en onderste voorste delen van de romp komen onder een grote hoek samen en dankzij de zeer platte, afgeronde koepel kun je vijandelijke granaten afketsen.

Naast de nieuwe uitrusting bevat de game een aantal nieuwe interessante mechanieken. De vliegtuigen hebben bijvoorbeeld een nieuw type bewapening – pantserdoorborende bommen. Ze ontploffen nadat ze een bepaalde dikte van de bepantsering hebben overwonnen, waardoor je effectiever bijzonder beschermde doelen kunt raken – bijvoorbeeld grote oorlogsschepen. Het spel houdt nu rekening met de schade die wordt veroorzaakt door delen van de wegwerpsabot van de APFSDS- en APDS-tankgranaten, en niet alleen met de kernpijl. Dit is belangrijk als je schiet op licht gepantserde doelen, in welk geval de hagel van metalen onderdelen werkt als een bundel buckshot uit een geweerloop. Tot slot voegt de game een zeer geavanceerd en gedetailleerd multifunctioneel helmgemonteerd beeldscherm (HMD) toe, het JHMCS (Joint Helmet Mounted Cueing System), dat wordt gebruikt op de F-16C Block 50 en F-16D Block 40 (Barak II).

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password