black desert online’s nieuwe uitbreiding teaser trailer deel 2: mysteries loeren in de duisternis

Na Pearl Abyss’ recente ‘lichte’ video onthulling vorige week, toont de populaire Koreaanse ontwikkelaar en uitgever de ‘donkere kant’ van de aankomende Land of the Morning Light uitbreiding in het tweede deel van de sneak peak trailer. Waar schoonheid schittert, loeren mysteries in de duisternis.

Land of the Morning Light komt in juni naar de PC en is een nieuwe uitbreiding met uniek terrein, verhaallijn, personages, eindbazen en waardevolle beloningen voor een nieuwe MMORPG-ervaring. De nieuwe uitbreiding gaat verder dan de middeleeuwse fantasy-setting van Black Desert Online en laat avonturiers kennismaken met een continent dat de rijke geschiedenis en cultuur van Korea ademt. De nieuwe trailer onthult brute eindbazen die avonturiers moeten verslaan in de nieuwe regio.

Pearl Abyss heeft ook samengewerkt met de beroemde Koreaanse zangeres So-hee Song en de Korean Tourism Organisation om een unieke promotievideo te produceren die reizigers uitnodigt om te genieten van de culturele wonderen van Korea.

De video “Journey to Utopia” combineert indrukwekkende realistische beelden van 12 locaties in Korea, waarvan vele vakkundig zijn opgenomen in de komende Land of the Morning Light-uitbreiding, met idyllische scènes van So-hee Song’s zwevende vertolking van het lied.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com