Black Desert Online Uitgever Pearl Abyss Biedt Sneak Peek Met Land Of The Morning Light Trailer

De Koreaanse uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss heeft een nieuwe wereldwijde trailer geïntroduceerd voor Land of the Morning Light, de eerste grootschalige contentuitbreiding voor Black Desert Online voor 2023. Land of the Morning Light, dat in juni naar Noord-Amerika en Europa komt, is een nieuw mythisch continent vol lichte en donkere dichotomieën: morele fabels van actie en gevolgen, sympathieke en lastige personages, dag- en nachtcycli en lichte en donkere krachten.

De nieuwe trailer laat de lichte kant van het Land van het Morgenlicht zien, met adembenemende landschappen, traditionele architectuur uit die tijd en unieke vegetatie die doet denken aan de Joseon-periode, het laatste dynastieke koninkrijk van Korea.
Onder de sereniteit van de regio schuilt echter een mysterie dat een schaduw van angst over de vredige bevolking werpt. Dodelijke gevaren wachten op avonturiers die de diepere gebieden achter de landelijke allure van Land of the Morning Light durven te verkennen. Avonturiers krijgen de taak om de raadsels van het eiland op te lossen en de confrontatie aan te gaan met de machtige krachten die de inwoners terroriseren. Meer intrigerende details voor de komende uitbreiding zullen wekelijks worden onthuld.

Om de komst van Land of the Morning Light in juni te vieren, nodigt Pearl Abyss avonturiers uit om in te loggen en gedurende een beperkte periode van voordelen te genieten. Vanaf morgen, donderdag 11 mei, tot en met 7 juni kunnen spelers tot 21 dagen Value Pack, Blessing of Kamasylve en Secret Book of Old Moon krijgen door elke dag in te loggen op Black Desert Online. Deze items bieden verschillende buffs om avonturiers op hun reis te helpen.

Daarnaast is er vanaf vandaag, woensdag 10 mei, tot en met 31 mei een feestelijke couponcode beschikbaar voor alle avonturiers. De coupon bevat een huisdier Haetae en een Choose Your 7-Day Box voor een extra in-game buff.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com