Black Desert Mobile lanceert nieuwe klasse, arriveert op Apple Mac

De Koreaanse MMORPG uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss heeft vandaag aangekondigd dat Black Desert Mobile’s nieuwe Hashashin Awakening klasse, “Zayed”, nu beschikbaar is. Vanaf vandaag kunnen Mac-gebruikers Black Desert Mobile, inclusief “Zayed”, downloaden in de App Store op geselecteerde Macs.

HASHASHIN AWAKENING UPDATE NU BESCHIKBAAR

Avonturiers kunnen het opnemen tegen de zandzwaaiende vechter Zayed die zijn enorme Dual Glaives gebruikt voor vier verschillende vaardigheden:

  • Purge: Zayed slaat krachtig op de grond met zijn Dual Glaives en roept een woeste zandslang op om zijn vijanden aan te vallen.
  • Ensnaring Sands: Zayed stuurt zijn Dual Glaives naar de grond om met zijn zandslangen een grote vernietiging teweeg te brengen.
  • Condemnation: Zayed springt in de lucht met zijn zandslangen voor een krachtige stijgende slag en een dodelijke dalende slag. Combineer deze vaardigheid met Paradise Surge om snel in de grond te graven en eruit te springen om vijanden in een hinderlaag te lokken.
  • Desert’s Shadow: Met deze passieve vaardigheid kan Zayed extra vaardigheden gebruiken bovenop een eerste vaardigheid die niet geannuleerd wordt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password