Bish Bash Bots komt op 19 oktober naar pc, PlayStation, Xbox en Switch

De releasedatum en een nieuwe demo voor Firestoke en Catastrophic_Overload’s co-op party extravaganza, Bish Bash Bots, werd gisteren onthuld met een nieuwe releasedatum trailer die debuteerde op The MIX showcase. Bish Bash Bots komt op 19 oktober naar de pc, PlayStation, Xbox en Switch en brengt de chaos en gekte van Overcooked, arcade knokken en strategische tower defense, allemaal liefdevol gemaakt voor couch co-op fans. Probeer het nu uit met de nieuwe Steam-demo die nu beschikbaar is!

Bish Bash Bots is perfect om lokaal of online met vrienden te spelen, met ondersteuning voor 1 tot 4 spelers. Het is een co-op partygame waarin de strategische planning van tower defense wordt gecombineerd met de directheid van plezier en hectisch knokken, waarbij jij en je vrienden schurkenrobots over het slagveld verpletteren. Bouw upgradebare torentjes, speel gadgets vrij en sla bots in elkaar met gigantische hamers. Met een scala aan torentjes en gadgets kun je je strategie aanpassen terwijl je oog in oog komt te staan met unieke robots die je kunt duwen, schuiven en zelfs in gaten kunt rammen!
In een cartooneske kijk op een toekomst waarin machines technologie van mensen hebben gestolen en zich tegen hen keren, gaat een team van onwaarschijnlijke helden op een groots avontuur om de malafide robots te resetten en de wereld te redden. Met 8 levendige en kleurrijke biomen in 32 levels krijgen spelers te maken met allerlei gevaren, zoals oververhitte turrets in de Volcano-bioscoop, of de gevaarlijke flora van de overwoekerde Jungle waar gemuteerde planten jou en je vrienden kunnen grijpen!

“Als je een fan bent van co-op multiplayer of zelf wilt ervaren hoe we actie en tower defence combineren, kom dan naar de Bish Bash Bots-demo op Steam”, zegt James Letherby, medeoprichter van Catastrophic_Overload. “We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat de volledige release 28 september uitkomt op pc, PlayStation, Xbox en Switch.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password