Biomutant nog steeds in ontwikkeling

Biomutant is al jaren geleden aangekondigd en de laatste tijd is het behoorlijk stil rondom de game, maar het spel is nog altijd in ontwikkeling.

Ontwikkelaar Experiment 101 besloot op Twitter fans een update te geven over de status van de game, omdat het al langdurig stil is rondom de titel. ze posten dat ze er alles aan willen doen om een zo perfect mogelijke game willen maken voor ons. En ze hopen dat we nog even geduld kunnen hebben tot de game klaar is om naar buiten te komen.

Experiment 101 geeft daarbij geen concrete releasedatum. Sterker nog, het is heel duidelijk over diens missie: “We kondigen de releasedatum van de game aan op het moment dat iedereen binnen onze studio er zeker van is dat deze datum haalbaar is en het spel er gereed voor is.” De kleurrijke actiegame Biomutant verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een retailer heeft eerder per ongeluk een Switch-versie van de game online geplaatst, maar deze versie is vooralsnog niet officieel aangekondigd. Het spel wordt uitgegeven door THQ Nordic.

View image on Twitter

 

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password