Biomutant lanceert op PS5/Xbox Series S/X in september

Was dat niet slim? THQ Nordic heeft gewoon gewacht tot veel van die PlayStation 5 en Xbox Series X beschikbaar waren voor de spelers! En nu is het bijna tijd om te zeggen: “Welkom bij Biomutant!

Bij de lancering op 6 september 2022 kun je het ongelooflijke verhaal en de uitgestrekte wereld van Biomutant beleven op PlayStation 5 en Xbox Series X/S – vloeiender en mooier dan ooit! Geniet van ultrasnelle laadtijden, native 4k-resolutie, HDR-ondersteuning en tot wel 60 FPS.

Biomutant lanceert op 6 september 2022 voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S, en is verkrijgbaar voor een SRP van € 39,99. Bezitters van de Xbox One- / PlayStation 4-versies kunnen een gratis upgrade krijgen (alleen van Xbox naar Xbox, van PlayStation naar PlayStation!) naar de verbeterde versie en zelfs gebruikmaken van hun savegames.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password