Binnenkort eerste uitbreiding Pokémon TCG Scarlet & Violet

The Pokémon Company International heeft vandaag de volgende uitbreiding voor het populaire Pokémon Trading Card-spel aangekondigd: Scarlet & Violet. Deze uitbreiding is geïnspireerd op de onlangs uitgebrachte videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet wordt vanaf 31 maart 2023 wereldwijd gelanceerd.

Als eerste uitbreiding in de Scarlet & Violet-serie, die voor het eerst bekendgemaakt werd tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2022, bevat Scarlet & Violet krachtige aanvallen en Ability’s en zien we de terugkeer het spelmechanisme ‘Pokémon ex’, die in elk evolutiestadium voorkomt en een hoog HP heeft. Wanneer een Pokémon ex uitgeschakeld wordt, kost hem dat echter twee Prize-kaarten in plaats van één.

The Pokémon Company International introduceert daarnaast enkele vernieuwde kaartontwerpen die met ingang van de uitbreiding Scarlet & Violet gebruikt zullen worden. Gele randen op Pokémon TCG-kaarten worden grijs, zodat ze overeenkomen met de in Japan uitgebrachte kaarten. Hierdoor creëren ze wereldwijd een naadlozere Pokémon TCG-ervaring en kan het artwork van de kaarten nog meer schitteren. Bovendien komen enkele subcategorieën voor Trainer-kaarten – zoals Supporter, Item en Stadium – in de linkerbovenhoek zodat ze beter zichtbaar zijn in de handen van spelers, krijgen Basic Energy-kaarten rechtsonder een ander energiesymbool zodat het tijdens het spelen gemakkelijker te zien is, en worden de uitbreidingssymbolen op alle kaarten vervangen door uitbreidingscodes en taalcodes.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password