Binnenkort beschikbaar voor Xbox Game Pass: Total War: Three Kingdoms, Naraka: Bladepoint, Far Cry 5 en meer

Juni was tot nu toe een drukke maand, zoals blijkt uit de vele Xbox & Bethesda Games Showcase-aankondigingen. Het zal je niet verbazen, het is nog niet voorbij! We sluiten de maand af met meer games waar je heel snel naar uit kunt kijken (sommige heel binnenkort, zoals vandaag beschikbaar!).

Ontvang tot 30 juni 3 maanden Game Pass voor slechts €1

Als je PC Game Pass of Game Pass Ultimate nog niet hebt geprobeerd of je vrienden kennis wilt laten maken met deze services, zijn de eerste 3 maanden slechts € 1, tot 30 juni. Ontdek nieuwe titels zodra ze uitkomen, zoals de titels die we lieten zien op de Xbox & Bethesda Games Showcase, iconische franchises van Xbox Game Studios, onmisbare indiegames en meer! Bovendien krijg je zonder extra kosten een EA Play-lidmaatschap. Er zijn voorwaarden van toepassing.

Vandaag beschikbaar:

  • Shadowrun Trilogy (cloud en console) ID@Xbox
  • Total War: Three Kingdoms (pc)

Binnenkort beschikbaar:

  • FIFA 22 (console en pc) EA Play – 23 juni
  • Naraka: Bladepoint (cloud, console en pc) – 23 juni
  • Far Cry 5 (cloud, console en pc) – 1 juli

Ga voor de volledige lijst naar Xbox Wire.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password