Binnenkort beschikbaar voor Xbox Game Pass: Ravenlok, Fuga: Melodies of Steel 2 en meer

We zijn terug met een vampirische titel die vandaag beschikbaar is en er komen binnenkort meer games aan, zodat je in de eerste helft van mei altijd nieuwe ontdekkingen kunt doen. Quantum Break is ook terug! Laten we eens kijken wat je nog te wachten staat!

Vandaag beschikbaar:

Redfall (cloud, pc & Xbox Series X|S) is vandaag beschikbaar in Game Pass: het eiland Redfall wordt belegerd door een legioen vampieren, die geïsoleerd zijn van de rest van de wereld. Bereid je voor om deze open wereld FPS te ervaren met vijf nieuwe custom controllers van Xbox Design Lab, geïnspireerd door de vier helden van Redfall en de bloeddorstige monsters die het eiland hebben overgenomen.

Binnenkort beschikbaar:

  • Ravenlok (cloud, console en pc) – 4 mei
  • Weird West: Definitive Edition (Xbox Series X|S) – 8 mei
  • Shadowrun Trilogy (pc) – 9 mei
  • Fuga: Melodies of Steel 2 (cloud, console en pc) – 11 mei

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com