Binnenkort beschikbaar voor Xbox Game Pass: Bugsnax, Unsouled, 7 Days to Die en meer

Er komen steeds meer games naar Game Pass! Ontdek welke titels binnenkort beschikbaar komen en updates voor titels die je misschien al speelt. Zo kunnen Game Pass Ultimate-leden F1 2021 beleven met cloudgaming via EA Play. Bovendien is Xbox Touch Controls toegevoegd aan nog 12 games die vandaag klaar zijn om vanuit de cloud te spelen. Laten we niet langer wachten!

Binnenkort meer Ubisoft games voor Game Pass

We zijn verheugd je te laten weten dat microsoft samenwerkt met Ubisoft om steeds meer geweldige titels toe te voegen aan de Game Pass bibliotheek!

In de komende twee maanden zal Assassin’s Creed Origins beschikbaar zijn op console, via de cloud en op pc via de Ubisoft Connect-app.

For Honor: Marching Fire Edition komt ook naar pc via de Ubisoft Connect-app en de Marching Fire-update zal beschikbaar zijn op console en via de cloud.

Vandaag beschikbaar:

  • F1 2021 (cloud) EA Play
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered (cloud) EA Play
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion (cloud, console en pc) ID@Xbo

Binnenkort beschikbaar:

  • 7 Days to Die (cloud, console en pc) ID@Xbox – 26 april
  • Research and Destroy (console en pc) – 26 april
  • Bugsnax (cloud, console en pc) ID@Xbox – 28 april
  • Unsouled (console en pc) ID@Xbox – 28 april

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password