Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console en pc: No Man’s Sky, The Bard’s Tale ARPG, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix en meer

Het is juni en we hebben robots, reMix en Resnarkled. Zoals je hieronder kunt zien, valt er heel wat te kiezen voor zowel console als pc.

Binnenkort bij Xbox Game Pass:

  • The Bard’s Tale ARPG (console en pc) – 18 juni
  • Battlefleet Gothic Armada 2 (pc) – 11 juni
  • Battletech (pc) – 11 juni
  • Dungeon of the Endless (console en pc) – 11 juni
  • Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix (console) – 11 juni
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (console) – 11 juni
  • No Man’s Sky (console en pc) – 11 juni
  • Thronebreaker (console) – 18 juni

DLC en updates
Pre-install Grounded (Xbox Game Preview / console en pc) – 16 juni: De wereld is een uitgestrekte, mooie en gevaarlijke plek, vooral als je ineens zo klein bent als een mier. Ontdek, bouw en overleef samen in dit coöperatieve survival-avontuur. Neem het op tegen reusachtige insecten en vecht voor je leven in een gevaarlijke achtertuin. Pre-install de game vanaf 16 juni, word lid van onze community en werk vanaf 28 juli mee aan Grounded in de Xbox-gamepreview.

eFootball PES 2020 Euros DLC (console) – 11 juni : Speel als eerste het UEFA Euro 2020™-toernooi! De gratis DLC voor eFootball PES 2020 heeft alles wat je nodig hebt voor een zomers voetbalfeest. Download de DLC nu!

The Elder Scrolls Online: Morrowind (console) – 11 juni: Dit avontuurlijke nieuwe hoofdstuk van de bekroonde online serie is gratis voor Xbox Game Pass-leden.

Voordelen van Xbox Game Pass Ultimate
Xbox Game Pass Ultimate-leden profiteren van allerlei gratis voordelen, zoals ingame content, verbruiksitems en aanbiedingen van partners.

Xbox Game Pass Quests
De Xbox Game Pass Quests van juni zijn er! Er zijn dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse quests op je console of in de mobiele Xbox Game Pass-app. Wissel punten in voor Xbox Gift Cards, Xbox-lidmaatschappen, weggeefacties en nog veel meer! Dit zijn enkele quests die je kunt verwachten:

  • Marvel vs Capcom Infinite (Xbox Game Pass voor Console): Behaal drie overwinningen voor het klassement – 50 punten
  • Minecraft Dungeons: Voltooi vier achievements – 75 punten

Updates voor de Xbox (bèta)-app voor Windows 10
We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd dus het is tijd om je Xbox (bèta)-app te updaten. De app ziet er nog hetzelfde uit, maar onder de motorkap is er veel veranderd met de overgang van Electron naar React Native. Hierdoor zijn de algemene prestaties verbeterd en is het geheugengebruik verminderd. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook de mod-ondersteuning voor games vereenvoudigd in de Xbox (bèta)-app.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password