Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: Dishonored 2, Fallout: New Vegas, World War Z en meer

De langverwachte game The Outer Worlds is vanaf 25 oktober beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console en pc. Zet het vast op je kalender!

Maar nu eerst een overzicht van de nieuwe games bij Xbox Game Pass voor console:

3 oktober
Dishonored 2 – Xbox One X Enhanced
Kruip opnieuw in de huid van een bovennatuurlijke moordenaar in Dishonored 2, het vervolg op de first-person actietopper Dishonored van Arkane Studios. Speel op je eigen manier in een industriële wereld vol mystiek. Combineer de unieke krachten, wapens en gadgets van je personage en bepaal zelf hoe je je vijanden uitschakelt om te overleven in deze gevaarlijke wereld.

10 oktober
World War Z – Xbox One X Enhanced
In deze bloedstollende third-person coöp-shooter voor maximaal vier spelers moet je de aanvallen van horden zombies overleven. Tegen de achtergrond van een dreigende apocalyps werkt een groep onverzettelijke helden samen om de ondoden te verslaan. Naast de coöp-campagne kun je het ook in verschillende speltypen opnemen tegen andere spelers en zombies.

Yooka Laylee
In dit epische avontuur van de ervaren platformgame-maker Playtonic verken je prachtige werelden en ontmoet je allerlei onvergetelijke personages. Als het bevriende duo Yooka (de groene) en Laylee (de gevatte vleermuis met de grote neus) verzamel je zo veel mogelijk glanzende objecten en probeer je Capital B te dwarsbomen. Deze doortrapte zakenman wil alle boeken van de wereld omzetten in pure winst.

17 oktober
Fallout: New Vegas – Backward Compatibility-game
Welkom in New Vegas. In deze stad graaf je je eigen graf, schieten ze een kogel door je hoofd en word je voor dood achtergelaten. En dan moet het ergste nog komen… Het is een stad voor dromers en desperado’s, verscheurd door bendes die strijden om de macht over deze woestijnoase in handen te krijgen. Hier kun je met de juiste wapens flink aan de weg timmeren, waarbij je natuurlijk wel veel vijanden maakt.

Felix the Reaper – Beschikbaar op releasedatum
In het bijzondere 3D-puzzelavontuur Felix the Reaper van Daedalic moet je schaduwen manipuleren in een verhaal over dans, stervende mensen en gevaarlijke liefde. Met zijn aanstekelijke bewegingen danst Felix soepel door de game. Maar vergis je niet: hij is en blijft een killer.

Panzer Dragoon Orta – Backward Compatibility-game
Vecht als het jonge meisje Orta op de rug van een afschrikwekkende draak om de wereld te redden van de ondergang. In deze Xbox-klassieker vlieg je over spectaculair vijandelijk gebied, beleef je razendsnelle luchtgevechten en val je keizerlijke bolwerken aan met meerdere wapens en verschillende drakenvormen.

Voordelen voor Xbox Game Pass-leden
We weten natuurlijk dat je lid bent om al die vette games te spelen, maar vergeet ook de andere leuke voordelen van je Xbox Game Pass-lidmaatschap niet:

 • Vandaag begint de Xbox Studios Sale. Je krijgt tot 7 oktober als lid tot wel 50% korting op bepaalde games, zoals:
  • Bespaar tot 40% op Devil May Cry 5
  • Bespaar tot 50% op Sea of ThievesOri and the Blind Forest: Definitive EditionQuantum Break en Sunset Overdrive
 • Kijk op de pagina met Xbox Game Pass-quests voor alle missies waarmee je punten kunt verdienen met Xbox Game Pass. Een paar mooie voorbeelden:
  • Jump Force – 100 punten; Verdien twee willekeurige achievements in deze game.
  • Dead Cells – 100 punten; Verdien twee willekeurige achievements in deze game.
  • Shocktober-collectie – Maximaal 50 punten; Ontgrendel een willekeurige achievement in de Shocktober-collectie (zie de volledige lijst met titels op je Xbox One-console).
  • ID@Xbox-missies – 150 punten; Verdien drie achievements in een willekeurige ID@Xbox-game.

Game-updates
State of Decay 2 – Je krijgt nieuwe outfitaanpassingen met update 11, die gratis is voor alle spelers van State of Decay 2. Xbox Game Pass-leden ontvangen 30 nieuwe hoofddeksels, 51 nieuwe outfits (inclusief een volledige legeruitrusting), helmen, unieke shirts, vesten, hoodies en meer.

Met al deze nieuwe games voor Xbox Game Pass hoef je je zeker niet te vervelen deze herfst.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password