Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console: A Plague Tale: Innocence, Indivisible en Sea Salt

Deze games zijn binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console:

Vanaf 23 januari
A Plague Tale: Innocence (console en pc)
Trek met de jonge Amicia en haar kleine broertje Hugo door een brute en meedogenloze wereld. Opgejaagd door de soldaten van de Inquisitie en omringd door onuitroeibare hordes ratten, vechten ze onder onmogelijke omstandigheden voor hun leven. In dit bekroonde actie-avontuur van Asobo Studio ga je op reis in de donkerste periode van de geschiedenis.

Indivisible
Laat je meevoeren in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages en een meeslepend verhaal, en geniet van de intuïtieve maar uitdagende gameplay. Speel als het onverschrokken meisje Ajna dat thuis wordt aangevallen. Tijdens de chaos ontwaakt er een mysterieuze kracht in haar. Verken de gigantische fantasy-wereld, ontmoet allerlei personages en ontdek samen met Ajna wie ze is, en hoe ze haar wereld kan redden.

Vanaf 30 januari
Sea Salt (ID@Xbox) (console en pc)
Sea Salt is een kruising tussen actie en strategie. Je bent een oude god die gruwelijke verschrikkingen oproept om de mensheid in het ongeluk te storten. Door een leger van onderworpenen uit zee te laten oprijzen, neem je wraak op de religieuze figuren die het hebben gewaagd om je te tarten. Je zult je offer krijgen. Laat de mensen bloeden omdat ze je niet hebben gegeven wat je toekomt.

Fishing Sim World: Pro Tour
Strijd in het realistische carrièrespeltype tegen meer dan 100 professionele hengelaars en word de beste visser ter wereld. Speel mee in de speciale multiplayercompetitie en de online toernooien, en vis op baars, karper en roofvissen. Met materiaal van meer dan 50 partners en echte visplekken haal je 29 verschillende vissoorten naar boven.

Mocht je dit gemist hebben…
Ik weet het, soms lijkt het wel of er geen einde komt aan al die nieuwe games die we blijven toevoegen aan de catalogus. En dat is ook zo. Onze fans willen steeds weer iets nieuws, dus daar gaan we voor. Mocht je even niet hebben opgelet, deze games hebben we eerder deze maand toegevoegd:

 • Children of Morta (console en pc)
 • Frostpunk: (ID@Xbox) (console en pc)
 • Grand Theft Auto: V (alleen console)
 • Sword Art Online: Fatal Bullet (alleen console)
 • Tekken 7 (alleen console)

Voordelen voor leden en game-updates
Vergeet niet dat we meer zijn dan een kast vol coole games. We helpen je ook aan de beste deals, zoals 10% korting op uitbreidingen voor games in de Xbox Game Pass-catalogus. Dus als je jezelf wilt trakteren op die Grotti Furia-supercar in Grand Theft Auto V, dan maakt je Xbox Game Pass-lidmaatschap dat een stuk makkelijker.

Er komt een game-update aan die je zeker zult waarderen: Vanaf 30 januari kun je Wasteland Remastered installeren. Dus pre-install de game en zet je automatische updates aan. Eigenlijk is het alsof je een nieuwe game naar je toekomstige ik stuurt. Dichter bij tijdreizen zijn we tot nu toe niet gekomen.
21 januari: Gears 5-update voor console en pc

 • De legendarische Kantus is toegetreden tot het bataljon schurken in Versus-multiplayer. Als je de bundel Operation 2: Free For All al hebt, wordt Kantus automatisch en gratis aan je inventaris toegevoegd.

Binnenkort verdwenen
Afscheid nemen is altijd zwaar, dus geniet ervan nu het nog kan. Deze games verdwijnen binnenkort uit onze catalogus. Zet ze bovenaan de lijst met games die je nog wilt spelen. Als Xbox Game Pass-lid krijg je tot 20% korting totdat deze games voorgoed verdwijnen, dus grijp je kans als je ze ook daarna wilt blijven spelen.

 • Middle-earth: Shadow of Mordor
 • Resident Evil 4
 • Saint’s Row The Third
 • The Division
 • Tomb Raider: Definitive Edition
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password