Biker-bonussen in GTA Online van 7 – 13 mei

Het leven van veel inwoners in Southern San Andreas draait om kwalitatief

smokkelwaar, brute wapens, brullende choppers en leren jasjes.

Degenen die deze week op hun stalen ros zitten, kunnen veel verdienen met illegale bedrijven en transacties, nu alle Biker Sell Missions en Clubhouse Contracts dubbel uitbetalen tot en met 13 mei.

Degenen die niet geloven in voertuigen kunnen 2x GTA$ & RP verdienen in alle Rockstar Transform Races, en de controle pakken over supercars, motoren, vliegtuigen en nog veel meer in een reeks uitdagende routes.

Als de buit binnen is, ga dan langs bij de lobby van The Diamond Casino & Resort, en draai aan de Lucky Wheel om kans te maken op cash, RP, kleding, mystery rewards en meer. De hoofdprijs van deze week is de felbegeerde Coil Cyclone.

Gratis GTA$500,000
Speel GTA Online gedurende de maand mei en krijg een eenmalig GTA$500,000 cadeau. De GTA$ wordt binnen zeven dagen automatisch op je Maze Bank Account gestort.

Korting

Breng al je zaken samen onder één dak, met 30% korting op de Arcade Master Control Terminal. Racers kunnen ook profiteren van kortingen op een selectie high-end voertuigen, zoals de pijlsnelle Benefactor krieger.

  • Benefactor Krieger – 30% korting
  • Pegassi Toros – 35% korting
  • Principe Lectro – 35% korting
  • Nagasaki Shotaro – 40% korting
  • Pegassi Tempesta – 40% korting

Community
In de trend van Biker-bonussen, bekijk deze week wat van deze Snapmatics van MCs die je kunt vinden in Los Santos en Blaine County. Shout out naar onze community voor het vastleggen van deze, en veel andere momenten met hun biker vrienden.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password