Bijna Beta: EVE Online is nog nooit zo belonend geweest

CCP Games en Just About zijn aan het begin van de Alpha van het platform een partnerschap aangegaan om een nieuwe community rondom EVE Online te lanceren, waarbij de ideeën die Just About speciaal maken worden getest op een trots, veeleisend publiek: EVE spelers.

Het werkte. Ze hebben gereageerd op tientallen bounties en alles gedeeld, van propaganda voor clanwerving tot memes, van hot takes en recensies tot video’s en gidsen.

Nu het platform in bèta is, kunnen bezoekers door bounties en gecureerde content bladeren en precies zien hoe ze echt geld kunnen verdienen voor het delen van hun kennis en passie, in alle gemeenschapsruimtes.

Just About heeft duizenden dollars aan beloningen uitgekeerd, waarmee de bijdragen van leden aan hun platform worden erkend op een manier die de meeste communityruimtes missen – in een positieve en ondersteunende sfeer. Hun inzendingen leven voort als gecureerde artikelen en vormen een groeiende bibliotheek van kwaliteitscontent, allemaal afkomstig van de echte experts: spelers.

Het nieuwste hoofdstuk van het EVE Universum is EVE Vanguard, de multiplayer sandbox FPS-module van EVE Online, waarbij de activiteiten van spelers in de ene game van invloed zijn op de andere. Het is een kans die eens per decennium wordt geboden om het grootste universum in gaming op een nieuw grondniveau te betreden.

Voor één keer zal iedereen tegelijkertijd een nieuw spel leren en Just About is de plek voor jullie om samen te komen: een niet-toxisch platform dat van jullie houdt, met de beloningen die jullie verdienen voor het maken van dingen waar jullie gepassioneerd over zijn.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password