Bigben maakt bekend dat dochterbedrijf Nacon de gaming-headsets en het RIG-merk van Plantronics koopt

NACON, maakt bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten met Plantronics Inc. (“Poly”) voor de aankoop van zijn headsets en het premiummerk RIG. De afronding van deze acquisitietransactie moet plaatsvinden vóór eind maart 2020, nadat aan de gebruikelijke vereisten is voldaan.

NACON is van plan om de ontwikkeling van RIG-headsets en bijbehorende activiteiten voort te zetten, met name in de Amerikaanse markt waar het merk en de verkoop van deze specifieke producten bijzonder goed lopen. Deze operatie moet het NACON mogelijk maken zich te vestigen op de grootste markt ter wereld voor dit soort activiteiten en om de marketing van al zijn gaming-producten efficiënt te beheren.

Naast een internationale uitbreiding naar de Amerikaanse markt, zal deze operatie NACON ook in staat moeten stellen om zijn aanbod van accessoires significant te versterken en uit te breiden, dankzij de bijzonder complementaire RIG™-producten waarvan de kwaliteit bij gamers in hoog aanzien staat, maar ook om de premium-positionering van het eigen Nacon®-merk te vestigen en versterken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password