Bigben Interactive heeft gameforce line-up bekend gemaakt

Bigben Interactive heeft enkele geweldige titels klaarstaan die tijdens GameForce speelbaar zijn. Tijdens de beurs op 1 en 2 oktober kan je in de Nekkerhal van Mechelen aan de slag met demo’s van WRC 6, Hitman en Final Fantasy XV! Ook hardware is er te vinden met een stand van Plantronics en Nacon.
Op de stand van Bigben Interactive kan je maar liefst drie games uittesten. WRC 6 is de eerste in het rijtje. De game ligt pas vanaf 7 oktober in de rekken, een erg goede reden om nu al een eerste indruk op te doen. Rij als een ware piloot in één van de vier voorziene playseats met Thrustmaster-racingsturen op de PlayStation 4 voor de beste ervaring en maak kans op een WRC 6-exemplaar. Wie de beste tijd behaalt op het einde van de dag, krijgt van Bigben namelijk een WRC 6-game opgestuurd!
Wie graag even in Bangkok rondwandelt als huurmoordenaar, kan bij de stand van Hitman terecht om op allerlei originele manieren verschillende doelwitten neer te halen. Er zullen tien PlayStation 4-consoles voorzien worden om de  vierde episode onder handen te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om met Agent 47 himself op de foto te gaan of een selfie te nemen.
Jawel, Final Fantasy XV is ook van de partij. Een niet te missen stand want dit wordt de eerste keer dat Final Fantasy XV speelbaar is in België! Ga exclusief aan de slag met deze aanstaande RPG-klepper van formaat dankzij de zeven voorziene PlayStation 4-consoles en de zeven Xbox One-consoles. Stap in de zwarte Regalia-wagen om er met de vier Final Fantasy-vrienden een compleet nieuwe magische wereld en Battle System te ontdekken. Final Fantasy is vanaf 29 november verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.
Maak kennis met de nieuwste headsets van Plantronics voor PlayStation 4 en Xbox One. De populaire RIG 500HS en RIG 500HX- modellen zijn volledig uit te testen en daarnaast zijn ook de nieuwe modellen te zien die halverwege oktober te koop zullen zijn, waaronder de officiële headset voor PlayStation VR: de RIG 4VR. Bij Plantronics maak je trouwens elke dag kans om een headset te winnen!
Bij Nacon kan je even testen hoe het voelt om een professionele gamer te zijn. Ga er aan de slag met de revolutionaire Nacon GC-400ES, een eSports controller voor pc. In de CS:GO-competitie valt er overigens een Nacon GC-400ES te winnen! Daarnaast is de volledige Nacon line-up (keyboards, muizen en toetsenborden) te bezichtigen.
Meer informatie omtrent GameForce kan teruggevonden worden op http://gameforce.be.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password