Bezoek het land van Northrend in de Building Azeroth-serie

Terwijl de bètatests voor Wrath of the Lich King Classic in de hoogste versnelling schieten, is de eerste van een nieuwe reeks video’s die terugblikken op het maken van het originele Wrath of the Lich King, “Building Azeroth: Northrend,” is nu beschikbaar op het World of Warcraft YouTube-kanaal.
Ervaren Blizzard-ontwikkelaars Ely Cannon, Art Director, World of Warcraft, Sarah Boulian Verrall, Lead Level Designer, World of Warcraft, en Aaron Keller, Game Director, Overwatch, kijken terug op hun tijd tijdens de ontwikkeling van Wrath of the Lich King en delen hun herinneringen en inspiraties bij het creëren van de gevarieerde zones van Northrend.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password