Beyond Sunset is uit op Steam! Cyberpunk pixel bloedbad geïnspireerd door Doom en Deus Ex

Dompel je onder in een retrofuturistische wereld waarin de geschiedenis een andere wending heeft genomen. Kruip in de huid van Lucy, een straatsamoerai op zoek naar haar verloren herinneringen. Overleef in een metropool die wordt verscheurd door een bedrijfsoorlog en een virusuitbraak.

Sla, schiet en ontplof in echte en virtuele werelden. Kies partij voor facties met hun eigen geheime agenda. Upgrade je wapens en jezelf om de ultieme krijger te worden.

Duik in misschien wel de eerste boomer shooter met een serieus verhaal, geïnspireerd door de overvloed aan cyberpunk-klassiekers, waaronder Snow Crash en Johnny Mnemonic.

Movie Games presenteert Beyond Sunset, een cyberpunk pixel bloedbad van Vaporware. Het spel, geïnspireerd door Doom en Deus Ex, mengt op meesterlijke wijze hectische gevechten met sterke RPG-elementen. Je kunt het spel nu kopen op Steam in Early Access met een release-korting van 10%.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password