Beyond gaat in 2024 de lucht in voor PC & Switch

Het aftellen is begonnen! Tijdens de Women-Led Games Showcase van vandaag onthulde Tamara Alliot van Nerial dat Reigns: Beyond, de intergalactische uitbreiding van de Reigns-serie, dit voorjaar officieel van start gaat voor PC & Switch.
Reigns: Beyond daagt spelers uit om door de kosmos te navigeren als een intergalactische indierockband. Ze plannen hun opmars naar het *ster*dom en reizen van planeet naar planeet en van optreden naar optreden op hun zoektocht naar roem en fortuin.

Met alle bijgewerkte content van de App Store-versie speel je in lokale (en niet zo lokale) clubs door het hele sterrenstelsel, rekruteer je onderweg buitenaardse bandleden en rock je door het hele universum! Maar zorg ervoor dat je de middelen van je schip beheert en je bemanning in toom houdt tijdens deze interstellaire tour, want één verkeerde beslissing kan je dood in de ruimte betekenen!

  • Speel de legendarische Galactic Guitars vrij en rock voor je fans.
  • Vecht tegen piraten, overijverige belastinginners en nog veel meer in veeggevechten.
  • Hang rond op je schip voor bandrepetities en geef aanwijzingen aan verdwaalde ruimtereizigers.
  • Ontmoet 70 merkwaardige personages, waaronder je manager, Lord Shark, Strombo het geleerde weekdier, Gron de ruimtebeer, … en natuurlijk je bemanning en de betweterige AI van je schip.
  • 1700 beslissingskaarten, vreemdere ontmoetingen, meer doden en oneindig veel mogelijkheden!
  • Originele soundtrack van Sam Webster
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password