Bewonder monolithische mysteries in de op Metroidvania geïnspireerde ruimtepuzzel ‘Memory’s Reach’ vanaf Q4 2024

Memory’s Reach, het op first-person metroidvania geïnspireerde puzzelavontuur van brancheveteraan ontwikkelaar 100 Stones Interactive, nodigt onverschrokken ontdekkingsreizigers uit naar een eeuwenoude buitenaardse planeet op PC via Steam Q4 2024. Onderzoek de vreemde wereld vandaag nog in de bijgewerkte demo die te zien was op PAX East.

Maak een planeetval op een lang verlaten wereld in een ver sterrenstelsel. Verken de geavanceerde megastructuren van een spookachtig mooie beschaving zonder leven.

Los meerlagige omgevingspuzzels op en ontgrendel nieuwe paden die dieper de wonderlijke structuren in leiden. Doorkruis zwevende platforms, afbrokkelende kliffen, ondergrondse grotten en oude machines.

Verdien nieuwe vaardigheden om de mogelijkheden van deze wereld uit te breiden. Overwin ooit onoverkomelijke obstakels, bereik voorheen ontoegankelijke gebieden en ontdek verbijsterende puzzels die alleen op te lossen zijn met deze nieuwe krachten.

Abstract denken vanuit horizontale en verticale perspectieven. Herken verschillende vormen en patronen die leiden naar geheime verzamelobjecten, verloren relikwieën en gefragmenteerde herinneringen.

Bedien geheimzinnige buitenaardse technologie om labyrintische omgevingen te manipuleren, in interactie met teleporters, holografische terminals, verschuivende muren en andere vreemde apparaten. Identificeer bizarre mechanismen voor enorme onderling verbonden puzzelkamers die de structuur van hele levels veranderen. Pas je aan de steeds veranderende ontwerpen aan en ontrafel de mysteries van een lang verloren beschaving.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password